<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Wij hebben de Kapsalon van het jaar 2016 verkiezing gewonnen!

Net als vorig jaar heeft Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein, gevestigd in winkelcentrum Hoogzandveld, dankzij de vele stemmen en goede beoordelingen de Kapsalon van het jaar verkiezing gewonnen in Nieuwegein! De combinatie van de vele stemmen en de hoge waardering van de klanten leverde net als vorig jaar de titel op.

Paul van der Tol en Giacomo Invernizzi, eigenaar en bedrijfsleider van Jon Karelse Intercoiffure, zijn trots op hun prijs: “Ons team is op deze wijze echt in het zonnetje gezet. Wij bedanken iedereen hartelijk voor het uitbrengen van hun stem op onze salon via sms, e-mail en Facebook. Wij vinden het fantastisch dat wij deze waardering van onze klanten krijgen. Daar doen we het voor!”

Als u per sms op ons stemde kon u een jaar lang gratis knippen winnen! Binnenkort trekken wij de winnaar dus houd onze website en onze Facebook pagina goed in de gaten!

 

Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein winnaar Kapsalon van het jaar verkiezing 2016

Stichting Haarwensen

Ook dit jaar was Stichting Haarwensen als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er werden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking op 27 juni 2016 aan Stichting Haarwensen zal worden overhandigd.

Wij zien u graag weer terug bij ons, in de leukste kapsalon van Nieuwegein!

Met stijlvolle groeten,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein