<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Wegwerkzaamheden Utrechtseweg IJsselstein tot 12 juli

Wij informeren u graag over de wegwerkzaamheden die momenteel plaatsvinden aan de Utrechtseweg om de doorstroming van het verkeer te verbeteren.

Vanaf heden tot 12 juli is de Utrechtseweg, tussen de Weg der Verenigde naties en de kruising met de Beneluxweg, in twee richtingen voor al het verkeer afgesloten. Tijdens deze fase kunt u omrijden via de Beneluxweg en de Baronieweg.

Op de plattegrond ziet u welke route u kunt nemen, zie de stippellijn. Hieronder staat beschreven hoe u kunt rijden om achter onze zaak te parkeren of op het Kronenburgplantsoen bij ons om de hoek. Vergeet niet de parkeerkaart bij de receptie af te halen voordat u gaat parkeren en lever deze bij vertrek weer in.

Vanuit Benschop/Lopik

Vanaf de N210 (zie nummer 3 op de plattegrond) neemt u op de rotonde Nelson Mandelaplein de tweede afslag richting de Baronieweg. Voor het vervolg, zie hieronder bij “Vervolg”.

Vanuit Nieuwegein

Als u vanuit Nieuwegein via de Weg der Verenigde naties komt (zie nummer 2 op de plattegrond), slaat u niet rechtsaf de Utrechtseweg op maar rijdt u rechtdoor tot de rotonde (Nelson Mandelaplein) waar u de eerste rechts neemt, richting de Baronieweg. Voor het vervolg, zie hieronder bij “Vervolg”.

Vanuit Utrecht via de A2

Vanaf afslag 9 op de A2 (zie nummer 1 op de plattegrond) rijdt u normaal gesproken bij de kruising/stoplichten rechtdoor, maar u slaat nu linksaf, de Weg der Verenigde naties op. U rijdt rechtdoor tot de rotonde (Nelson Mandelaplein) waar u de eerste rechts neemt, richting de Baronieweg. Voor het vervolg, zie hieronder bij “Vervolg”.

Vanuit Vianen via de A2

Vanaf afslag 9 op de A2 slaat u bij de stoplichten linksaf zoals u gewend bent de Weg der Verenigde naties op. Normaal gesproken neemt u op de Weg der Verenigde naties (zie nummer 2 op de plattegrond) de eerste rechts, de Utrechtseweg op, maar nu rijdt u rechtdoor tot de rotonde (Nelson Mandelaplein) waar u de eerste rechts neemt, richting de Baronieweg. Voor het vervolg, zie hieronder bij “Vervolg”.

“Vervolg”

Op de Baronieweg slaat u op de tweede rotonde (Willem van Oranjeplein) rechtsaf, richting de Beneluxlaan. Op de Beneluxlaan neemt u de tweede links, richting de Linnaeusweg en volgt u deze weg die overgaat in de Panoven. Dan neemt u de tweede links, de IJsselstraat. U neemt dan de eerste rechts, de Utrechtsweg waarbij u rechts Jon Harelse Hair & Style passeert.

Vervolgens kunt u achter de zaak parkeren of op het Kronenburgplantsoen bij ons om de hoek. Vergeet niet de parkeerkaart bij de receptie af te halen voordat u gaat parkeren en lever deze bij vertrek weer in. Als u na uw behandeling langer in de Binnenstad wenst te verblijven dan kunt u er ook voor kiezen om direct in de parkeergarage te parkeren of na uw behandeling naar de parkeergarage te rijden en uw auto daarin te parkeren. Voor meer informatie over parkeren in de parkeergarage en algemene parkeerinformatie, verwijzen wij u graag naar de nieuwsbrief van 10-5-2013.

Wij heten u alvast van harte welkom!

Wij vertrouwen erop u hiermee geïnformeerd te hebben over de gewijzigde verkeerssituatie in IJsselstein. Heeft u vragen? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team Jon Karelse Hair & Style IJsselstein