Vriendin’s Metamorfose: week 8 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Vivian verandert van flets naar flitsend!

“Ik lijk wel een model of actrice!” klonk Vivian na de metamorfosedag. En de handige trucjes van Johan brachten daar grote bijdrage aan.

Johan tipt: “Vivian krijgt een warm donkerblonde coupe die goed past bij haar lichte huid. Blond maakt haar gezicht wat flets. Verder knip ik haar pony bij, en knip ik meer lagen in het haar om rond het gezicht meer volume te creëren.”

Kapper Binnenstad IJsselsteinKapper Binnenstad IJsselstein

Kapper Binnenstad IJsselstein

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laat zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

Vivian is toe aan iets nieuws. “Ik ben vooral benieuwd naar hoe ik mooie krullen in mijn haar kan maken.”

VISAGISTE ANGELIQUE

“Vivian wil graag smokey eyes. Veel mensen denken bij smokey eyes aan zwart, maar je kunt ze ook maken met lichtere kleuren, zoals bruin. Dat oogt wat vriendelijker. Ik dep een lichtbruine tint op het ooglid en een donkerbruine kleur op de arcadeboog. Die kleuren blend ik.”

“Het handige van een blush palette is dat je alle kleurtjes bij de hand hebt en die kunt mengen of afwisselen. Draag je bijvoorbeeld een roze trui, breng dan een roze blush op. Draag je bruin? Gebruik dan een bronskleurige blush.”

KAPPER JOHAN

“Ik kleur Vivians haar warm donkerblond met highlights. Dat past goed bij haar lichte huid. Blond maakt haar gezicht wat flets. Verder knip ik haar pony bij, en knip ik meer lagen in het haar om rond het gezicht meer volume te creëren.”

HOW TO: MOOIE KRULLEN

“Vivian is benieuwd hoe ze mooie krullen in haar haar kan maken. Met dit stappenplan kun je dat heel makkelijk zelf doen.”

Stap 1. Verdeel je haar in plukken en zet die vast met een klemmetje. Begin onderaan met het krullen van de plukken. Spray voordat je de pluk krult wat Infinium pure strong van L’Oréal Professionnel in, dit fixeert de krul. Draai de pluk in de krultang, houd even vast en draai de pluk eruit. Zet hierna vast met een klemmetje.

Stap 2. Laat je haar goed afkoelen en laat de klemmetjes minimaal een half uur zitten.

Stap 3. Haal de klemmetjes uit je haar. Ga dan voorzichtig met je vingers door je krullen om ze los te maken. Gebruik geen borstel, dan kam je de krullen eruit.

WAT VINDT VIVIAN ERVAN?

“Ik vind mijn haar fantastisch! De kleur is leuk en de krullen waren supermooi. Ik krul mijn haar niet elke dag, maar wel minimaal één keer per week op de manier hoe de kapper het me heeft geleerd. Aan de kleur van de kleding moest ik even wennen. Maar toen ik het eenmaal aanhad, vond ik het mooi. Ik heb na de metamorfosedag precies zo’n kleur trui en blazer gekocht. Ik heb alleen maar leuke reacties op mijn metamorfose gekregen. Ik vond het een zeer geslaagde en zelfs emotionele dag. Ik kon namelijk niet geloven dat ik het was toen ik de foto’s zag. Ik leek wel een model of actrice! Sinds de metamorfose kijk ik thuis vaker in de spiegel en zie ik mezelf op een andere, mooiere manier!”

OOK EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>