Vriendin’s Metamorfose: week 6 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: kleuren met een gevoelige hoofdhuid? Geen probleem!

Joyce kreeg tijdens onze metamorfosedag een middenblonde coupe met veel laagjes voor een luchtige look.

Johan tipt: “In de salon heb ik een cameraatje dat de hoofdhuid tweehonderd keer vergroot zodat je kunt zien wat de conditie van de hoofdhuid en het haar is. Bij Joyce zag ik dat ze een gevoelige hoofdhuid had. Daarom bracht ik allereerst een kleibehandeling aan om de hoofdhuid te detoxen. Hierna vernevelde ik de verzorgende kuur op haar gewassen, natte haar.”

Goedkope dames kapper IJsselstein Goedkope dames kapper IJsselstein - Jon Karelse Intercoiffure - Vriendin magazine week 06 - 2018

Goedkope dames kapper IJsselstein - Jon Karelse Intercoiffure - Vriendin magazine week 06 - 2018

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

VISAGISTE ANGELIQUE

“Draag je een bril? Dan kun je de volgende make-upregels aanhouden: met een bril met vergrotende glazen kun je je make-up zwaarder aanbrengen. Nadeel daarvan is dat een foutje ook meteen meer opvalt. Dus ben je niet zo handig met make-up, houd je make-up dan rustig. Draag je een bril met verkleinende glazen? Gebruik dan lichte, glanzende oogschaduwkleuren om je ogen optisch te vergroten. Bij Joyce gebruik ik aardse kleuren om haar blauwe ogen eruit te laten springen. Deze kleur staat goed bij de twee brilmonturen die ze heeft.”

“Voor een frisse blik gebruik ik een roze blush. Bij Joyce breng ik de blush in de breedte aan. Dit maakt haar gezicht wat voller. Heb je een voller gezicht? Dan breng je de blush juist in de lengte aan voor een versmallend effect. Om te voorkomen dat je te veel aanbrengt, tik ik de kwast eerst af.”

KAPPER JOHAN

“In de salon heb ik een cameraatje dat de hoofdhuid tweehonderd keer vergroot zodat je kunt zien wat de conditie van de hoofdhuid en het haar is. Bij Joyce zag ik dat ze een gevoelige hoofdhuid heeft. Ik gebruik bij haar de Specifique-lijn voor de gevoelige hoofdhuid van Kérastase. Allereerst breng ik voor de kuur een kleibehandeling aan op droog haar om het haar en de hoofdhuid te detoxen. Hierna vernevel ik de verzorgende kuur op haar gewassen, natte haar. Joyce kan zelf haar hoofdhuid verder verzorgen met de producten voor thuis.”

“Het haar van Joyce kleur ik middenblond en goudkoper met subtiele lowlights. Deze warme tint past goed bij haar huidskleur en de slag in haar haren. Joyce heeft zowel voor als achter superveel haar. Ik knip veel laagjes, zodat het haar luchtiger wordt.  De hoeken van de zware bob knip ik eruit. Met een diffuser op de laagste stand droog ik het haar, waardoor haar krullen tevoorschijn komen. De crème Killer. Curls van Kevin Murphy houdt haar krullen mooi in model.”

WAT VINDT JOYCE ERVAN?

“Ik vind mijn kapsel prachtig. De kleur is warm en ligt dicht bij mijn eigen haarkleur. Ik kan het makkelijk in model krijgen met de juiste producten en een diffuser. Mijn wenkbrauwen zijn mooi gedaan en Angelique heeft alles goed uitgelegd waardoor het me nu zelf ook lukt om mijn make-up zo aan te brengen.”


OOK EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>