Vriendin’s Metamorfose: week 5 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Natascha wilde iets héél anders, én dat is gelukt!

Natascha kwam naar onze metamorfosedag met een volle bos haar en vertrok met een nonchalante coupe inclusief blonde lok!

Johan tipt: “Qua styling föhn ik de lok omhoog. Ik maak een stevige wax warm met mijn handen en wrijf die op de hoofdhuid om het haar vanaf de aanzet te verstevigen. De resterende wax breng ik aan in de punten om te modelleren.”

Dames kapsalon in Nieuwegein

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laat zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“De huid onder Natascha’s ogen is vrij grauw. Met een warme perzikkleurige concealer haal ik die grauwheid weg. Met de concealer zet ik stipjes op de donkere huid. Daarna klop ik die met mijn vingers in de huid. Je kunt dat ook met een kleine, vochtige beautyblender doen.”

“Ik doe een lichte poedertint op Natascha’s ooglid om de blauwe adertjes weg te werken. Daarna trek ik met een groen oogpotlood een dun lijntje zo dicht mogelijk tegen de wimperrand. Voor een extra sprankeling in Natascha’s ogen breng ik een mooie champagnekleurige highlighter aan in haar ooghoeken.”

“Natascha heeft van zichzelf mooie lange wimpers. Door haar korte coupe en een dikke laag mascara vallen haar wimpers nog meer op. Ik breng de mascara met zigzaggende bewegingen aan, hierdoor worden haar wimpers nog voller. Het restant dat nog aan het borsteltje zit, gebruik ik voor haar onderste wimpers.”

KAPPER JOHAN

“Natascha heeft een dikke bos met haar. Die dun ik uit waardoor een nonchalante coupe ontstaat die ze zowel netjes als stoer kan dragen. De lok laat ik meer opvallen door er blonde plukken in te zetten. Deze plukken zorgen meteen voor meer beweging in het haar. Qua styling föhn ik het haar droog en zet ik de lok omhoog. Ik maak een stevige wax warm met mijn handen en wrijf die op de hoofdhuid om het haar vanaf de aanzet te verstevigen. De resterende wax breng ik aan in de punten om te modelleren.”

WAT VINDT NATASCHA ERVAN?

“Ik ben supertevreden met mijn kapsel. Ook die kleur in mijn lok vind ik gaaf. Het is makkelijk om mijn haar te stylen. De make-up was mooi, maar voor overdag net iets te. De kleding die ik aanhad, vond ik mooi en zou ik zeker zelf kopen. Daarnaast heeft de styliste me goede tips gegeven.”

OOK EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>