Vriendin’s Metamorfose: week 34 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Evelien (32) is een gewoontedier. “Ik zou wel een echte metamorfose willen: mijn haar en make-up heel anders.”

IJsselsteinse-Kapper-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-34-van-2018-p-1-van-3IJsselsteinse-Kapper-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-34-van-2018-p-2-van-3IJsselsteinse-Kapper-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-34-van-2018-p-3-van-3

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

VISAGISTE ANGELIQUE

“Goudtinten staan goed bij de highlights die nu in Eveliens haar zitten. Ik gebruik een metallicbruine oogschaduw op de oogleden. In het midden van het ooglid breng ik een gouden kleur aan. Als Evelien dan knippert, valt het licht mooi op het goud waardoor ze een frisse blik krijgt. In de arcadeboog dep ik een bronzen kleur. Voor een feestje kan Evelien deze kleuren wat zwaarder aanzetten.”

“Evelien vertelde dat ze snel last heeft van tranende ogen. Ze kan daarom het beste lichte, glanzende oogschaduwtinten gebruiken. Als deze tinten uitlopen, kun je de oogschaduw makkelijk wegvegen. Donkere, matte kleuren worden vlekkerig als ze uitlopen. Gebruik daarnaast zo veel mogelijk waterproof make-up, dan is je make-uplook gegarandeerd bestand tegen traanogen. Ik trek met een bruin waterproof oogpotlood een lijn tegen de bovenste wimperrand om de look meer pit te geven.”

EVELIEN (32)
RELATIE: met Vincent (34)
KINDEREN: Jesper (6), Ferron (4) en Ruben (3)
WERK: psycholoog en stresscoach
HOBBY’S: uit eten gaan, netflixen en eropuit gaan met de kinderen

KAPSTER DENISE

“Ik knip een lange lok met veel lagen in Eveliens haar. Zo komt haar natuurlijke slag beter naar voren. Het haar kleur ik in een ‘Californian Wash’. Zo krijgt het haar een mooie zonnegloed.”

HOW TO: KRULLEN ZONDER PLUIS

“Föhn je vochtige haar ondersteboven met een diffuser op de zachtste stand. Houd de diffuser een paar seconden dicht tegen je haar aan. Laat de föhn zijn werk doen en ga niet met je handen door je haar, anders krijg je last van een pluizige coupe. Föhn je haar pluk voor pluk met de diffuser. Het is belangrijk om zo’n tachtig procent van je haar met de föhn te laten drogen. De rest laat je drogen aan de lucht. Anders krijg je ook sneller last van pluizig haar.”

WAT VINDT EVELIEN ERVAN?

“Ik ben heel blij met mijn kapsel. Ook de styling van mijn nieuwe kapsel vond ik super. Thuis heb ik het niet meer zo mooi gekregen. Ik wil nog een krultang aanschaffen, dan is het waarschijnlijk makkelijker. Een goede tip van de kapster is om mijn haar warm te maken met de föhn. Als ik daarna wat plukken om mijn vinger wind, krijg ik meer slag en volume. Thuis was iedereen enthousiast over mijn nieuwe coupe, behalve mijn kinderen. Voorlopig laat ik mijn haar zo kort en de komende keren zal ik het waarschijnlijk ook weer zo mooi licht laten kleuren bij de kapper. De kleding die ik aankreeg, zou ik zelf nooit hebben gekocht of aangetrokken. De warmroze kleur vond ik wel mooi. Ik was verrast dat de styliste zei dat goud mij beter staat dan zilver. Daar let ik de volgende keer op als ik sieraden koop. De make-up was behoorlijk heftig, vooral de lippenstift. Als ik een feestje heb, ga ik zeker de glanzende bruine oogschaduwtinten proberen op te doen. Die vond ik me goed staan.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>