Vriendin’s Metamorfose: week 33 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Thérèse (45) is benieuwd hoe ze haar ogen optisch kan vergroten.

Knippen-in-IJsselstein-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-33-van-2018-p-1-van-3
Knippen-in-IJsselstein-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-33-van-2018-p-2-van-3
Knippen-in-IJsselstein-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-33-van-2018-p-3-van-3

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

VISAGISTE ANGELIQUE

“Thérèse wil graag leren hoe ze haar ogen groter kan laten lijken. Daar heb je een paar trucjes voor, zoals je traanbuis inkleuren met een huidkleurig oogpotlood. Breng daarna oogschaduw in een champagnetint aan in je binnenste ooghoeken om je blik op te frissen. Gebruik een bronzen tint op je wenkbrauwbot en dep een lichtere kleur onder het bronzen gedeelte. Zo komt je wenkbrauwbot optisch naar voren en lijken je ogen groter. De regel is: glanzende, lichte tinten vergroten terwijl matte, donkere tinten verkleinen. Daarnaast gebruik ik alleen mascara op de bovenste wimpers. Ook dit vergroot je ogen.”

“Thérèse vertelde dat lippenstift bij haar nooit lang blijft zitten. Door je lippen te omlijnen met een lippotlood voorkom je dat lippenstift uitloopt. Daarnaast lijken je lippen zo voller.”

Thérèse (45)
RELATIE: getrouwd met René (52)
KINDEREN: Manouk (18) en Ingeborg (15)
WERK: administratief medewerkster bij een drukkerij
HOBBY’S: met haar honden bezig zijn, Netflix en winkelen

KAPPER JOHAN

“Thérèse heeft veel en dik haar. Eerst knip ik de zware zijkanten uit het haar. Hierna knip ik het haar wat luchtiger. Zo komt haar natuurlijke slag weer tevoorschijn. Ik zet blonde folies in het haar, terwijl ik langs haar slapen een blonde verf in het haar kam. Dit geeft een natuurlijk verloop aan de folies.”

“Qua styling föhn ik het haar lichtjes droog. Daarna blaas ik met de föhn de zijkanten van het haar schuin omhoog, terwijl ik de bovenkant juist naar beneden föhn. Hierdoor vallen de zijkanten voller en de bovenkant platter. Om het haar in model te houden, wrijf ik een wax goed warm in mijn handen
waarna ik het in de aanzet aanbreng.”

WAT VINDT THÉRÈSE ERVAN?

“Ik heb enorm genoten van de dag. Het was leuk dat alles even om mij draaide. Mijn haarkleur is opgefrist waardoor mijn grijze haren minder opvallen. Daardoor ziet mijn haar er een stuk gezonder uit. Het is ook wat korter geknipt, dat staat pittiger. De wax die de kapper gebruikte, is echt fantastisch. De make-up vond ik heel natuurlijk en mooi. Waar ik alleen echt geen type voor ben, is lippenstift. Maar ik zie nu wel dat felgekleurde lippen mij staan en dat het meer spreekt. Verder was ik blij met de oogmake-up. Ik ben thuis druk aan het oefenen om het op dezelfde manier te doen. Ik heb ontzettend veel leuke reacties gekregen. Mijn moeder zei dat ik jonger leek en mijn dochters vinden mijn nieuwe look een verbetering. Door alle kleine veranderingen heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>