Vriendin’s Metamorfose: week 31 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Anne-Marie (28) is toe aan iets nieuws. “Ik zou graag meer volume in mijn haar willen. En hoe kom ik van die gelige gloed in mijn haar af?”

Nieuwe Kapper IJsselsteinNieuwe Kapper IJsselsteinNieuwe Kapper IJsselstein

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

VISAGISTE ANGELIQUE

“Omdat de kleurrijke kleding van Anne-Marie zo opvalt, ga ik voor een natuurlijke makeuplook. Ik breng een glanzende gouden oogschaduw aan op haar ooglid. Dit doe ik ook onder haar oog om haar blik wat zwoeler te maken. Om haar wenkbrauwen wat strakker te laten lijken, breng ik een highlighter aan op het wenkbrauwbot. In de binnenste ooghoeken zorgt een beetje highlighter voor een open blik. Als laatste breng ik een koperkleurige oogschaduw aan in de arcadeboog en zet ik een lijntje boven haar wimperrand met een bruin oogpotlood. Zo lijken haar wimpers langer. ”

“Om Anne-Maries gezicht wat meer warmte te geven, breng ik net onder haar jukbeenderen een bronzer aan. Hierna gebruik ik een lichtroze blush om het geheel op te frissen. Een bronzer werkt ook prima als oogschaduw. Zo maak je van je look een geheel.”

Anne-Marie (28)
RELATIE: met Marcel (29)
WERK: begeleidster in een tbs-kliniek
HOBBY’S: wandelen en roeien in een reddingssloep

KAPSTER DENISE

“Anne-Marie heeft een prachtige natuurlijke haarkleur. Haar blonde lokken zijn alleen een beetje gelig. Daarom maak ik het haar vochtig en masseer ik een zilvershampoo goed in. Deze laat ik een kwartier zitten. Hierna spoel ik het uit en laat ik een zilvercrème vijf minuten intrekken. Ook die spoel ik uit. Zo verdwijnt de gele gloed uit het haar. Thuis kan Anne-Marie haar blonde kleur mooi houden door het haar wekelijks te wassen met een zilvershampoo. Haar haar valt sluik en zwaar. De lengte behoud ik en om meer volume te krijgen, knip ik veel lagen rondom haar gezicht. Zo krijgt Anne-Maries haar meer lucht en volume.”

HOW TO: BEACHY WAVES

“Beachy waves kenmerken zich door niet te perfect te zijn: de krullen vallen wat rommelig. Je maakt ze door je haar in een paar dikke plukken te verdelen. Wikkel de pluk in de krultang, maar niet helemaal vanaf de haaraanzet. Laat zo’n tien centimeter van je haar uit de krultang.”

WAT VINDT ANNE-MARIE ERVAN?

“Ik kan zo veel met deze nieuwe coupe! Doordat het in laagjes is geknipt, blijft mijn kapsel de hele dag goed zitten. Ik heb inmiddels een stijltang aangeschaft waarmee ik alleen in mijn haarpunten grove, nonchalante krullen maak. In het begin moest ik even oefenen, maar ik heb de slag inmiddels aardig te pakken. Thuis vonden ze mijn haarkleur erg geslaagd. Ze waren verbaasd dat zilvershampoo zo veel effect had. De beste tip van de styliste was dat ik moet kopen wat ik leuk vind en wat bij mijn fi guur past, ongeacht wat er in de mode is. Ook van de visagiste heb ik veel geleerd. Door vijf minuten extra tijd in mijn make-uproutine te stoppen, is het resultaat meteen een stuk mooier. Ik gebruik nu een bruin oogpotlood en ik trek een lijntje met een huidkleurig oogpotlood op mijn waterlijn voor een grotere oogopslag. Daarnaast gebruik ik nu ook een concealer voor een frisse blik. Voor een feestje gebruik ik de bronstinten, waardoor mijn ogen extra opvallen!”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>