Vriendin’s Metamorfose: week 27 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Desirée (37) wil graag leren hoe je een mooie ooglook maakt. “Mijn blik mag best wel opvallen.”

Kappers in IJsselsteinKappers in IJsselstein Kappers in IJsselstein

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN!

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

VISAGISTE ANGELIQUE

“Bij Desirée maak ik gebruik van een paars oogschaduwpalet. Zo’n palet is handig, omdat je er dan zeker van bent dat de kleuren goed bij elkaar passen. Ik kies voor de kleur paars omdat die de groene kleur in Desirées ogen accentueert. Ik breng een lilatint aan op haar bewegende ooglid en donkerpaars in haar arcadeboog. Dit zorgt voor meer diepte en contrast. Een
lichtroze tint dep ik over de twee kleuren om ze mooi over te laten lopen. Omdat Desirée kleinere ogen heeft, breng ik alleen mascara aan op de bovenste wimperrand. Zo lijken haar ogen groter.”

“Om de look wat spannender te maken, lak ik haar nagels in een knallende koraalrode kleur. In combinatie met de felgekleurde top zorgt dit voor een speels effect.”

DESIRÉE (37)
RELATIE: getrouwd met Rob (41)
KINDEREN: Lukas (14) en Lotte (8)
WERK: medewerkster bloedafname en verzorgster van creatieve workshops
HOBBY’S: dingen ondernemen met het gezin, creatief bezig zijn en wandelen

KAPPER JOHAN

“Desirée is een paar keer geopereerd, en dat zie je terug aan de conditie van haar haar. Het is droog en heeft extra aandacht en verzorging nodig. Als je met een haarprobleem zit, adviseer ik altijd naar de kapper te gaan. Ik raad Desirée aan bij de kapper haarproducten te kopen. Die zijn vaak wat duurder dan producten bij de drogist, maar het grote voordeel is dat de duurdere producten je haar een dieptereiniging geven en het optimaal verzorgen. Zo kun je de Fusio-dose verzorgingslijn van Kérastase aanpassen aan de verzorging die je haar nodig heeft. Bij Desirée gebruik ik de variant die droog haar extra verzorgt en verzacht. Het handige is dat de boosters van deze lijn ook verkrijgbaar zijn voor thuisgebruik. Je brengt een booster aan op handdoekdroog en gewassen haar.

Vervolgens wikkel je je haar in een vochtige handdoek, zodat het product goed intrekt. Daarna kun je je haar uitspoelen.”

“Omdat het haar van Desirée beschadigd is, kies ik voor een haarkleur die dicht bij haar eigen haarkleur ligt. Zo wordt het haar zo min mogelijk beschadigd. Ik kies voor een melkchocoladetint met subtiele parelmoerbruine plukjes om de kleur te breken. Aan deze kleuring voeg ik Smartbond van L’Oréal Professionnel toe om het haar tegen verdere beschadiging te
beschermen. Verder knip ik het haar in laagjes om de haarlengte te ‘breken’.”

WAT VINDT DESIRÉE ERVAN?

“Van deze dag heb ik elk moment genoten, alles was geweldig. Eigenlijk zou iedere vrouw zo’n dagje moeten krijgen, het is pure me-time en het was supergezellig. De professionals gaven eerlijk advies, waaraan ik ook echt iets heb.

Mijn kapsel vind ik in één woord top. M’n haar is in laagjes geknipt, nu kan ik het zowel steil als met krullen dragen. Ook over de kleuren ben ik enthousiast. De lichtere plukken geven meer diepte aan mijn kapsel. Ik vind het fijn dat ik advies heb gekregen over de verzorging van mijn haar. Ik heb altijd prachtig lang en dik haar gehad, maar na drie operaties is het zo kwetsbaar geworden. De paars- en rozetinten halen mijn ogen echt op. Dankzij de tips van de visagiste lukt het me om me mooi op te maken. Ik was blij verrast met de kleding. Vooral de roze top vond ik erg mooi staan.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>