Vriendin’s Metamorfose: week 26 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Iris (25) wil graag wat meer volume in haar haar. “Het hangt nu slapjes langs mijn gezicht. En welke foundation kan ik het best gebruiken?”

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

Bekijk hieronder de pagina’s uit de Vriendin in week 26 van 2018. Onderaan de pagina’s staat de tekst uitgeschreven.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

kapper Utrechtsestraat IJsselsteinkapper Utrechtsestraat IJsselsteinkapper Utrechtsestraat IJsselstein

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Iris (25) wil graag wat meer volume in haar haar. “Het hangt nu slapjes langs mijn gezicht. En welke foundation kan ik het best gebruiken?”

VISAGISTE ANGELIQUE

“Die mooie sproetjes moet Iris niet verbloemen met foundation, zonde! De Glam bronze GG cream van L’Oréal Paris geeft haar huid een mooie, bronzen finish, maar laat wel haar sproeten zien. En de goudglanzende deeltjes in deze crème geven een mooi sunkissed effect. Omdat het geheel anders te glimmend wordt, gebruik ik voor haar ogen matte tinten: warm bruin in de arcadeboog en onder het oog. Wat huidskleurige oogschaduw_dep ik op het ooglid.”

“De Paradise extatic primer van L’Oréal Paris legt een vezellaagje op je wimpers, waardoor ze voller en langer lijken. Daarnaast helpt de primer de groei van sterkere wimperharen. Na de primer breng je een dun laagje mascara aan.”

IRIS (25)
RELATIE:
woont samen met Davy (25)
WERK: wijkverpleegkundige
HOBBY’S: winkelen, uit eten gaan, terrasje pakken, film kijken en gezellig met vriendinnen afspreken

KAPSTER DENISE

“Iris’ haarkleur is al prachtig. Om de kleur te verfijnen, zet ik babylights in het haar: superfijne blonde plukjes. Ik was het haar met zilvershampoo en gebruik daarna de Color corrector van L’Oréal Professionnel om haar blonde haar op te helderen.

Iris wil haar haarlengte behouden én graag meer volume. Dat wordt moeilijk met deze lengte. Ik knip het haar dat in haar gezicht valt tot de kaaklijn, zo lijkt het voller. Hierna draai ik er rollers in om het net wat meer beweging en volume te geven.”

WAT VINDT IRIS ERVAN?

“Ik heb enorm genoten van de metamorfosedag. Mijn haar zat echt te gek. De subtiele highlights ogen heel natuurlijk en mijn haar zat zo in model dat het leek of het voller was. Voor feestjes ga ik mijn haar zeker proberen te krullen met de rollers. Het gestreepte setje met de roze top vond ik superleuk en de legergroene top stond mooi bij mijn gezicht. In eerste instantie vond ik het wel

een beetje jammer dat ik ‘weinig’ make-up op kreeg. Maar Angelique heeft me laten zien dat je met weinig make-up toch een mooie en vooral natuurlijke look kunt creëren. Dat viel ook mijn vriend en vriendinnen op.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>