Vriendin’s Metamorfose: week 25 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Saskia (37) twijfelt over de lengte van haar haar. “Moet ik het korter knippen of juist langer laten groeien?”

Kapper IJsselstein BinnenstadKapper IJsselstein BinnenstadKapper IJsselstein Binnenstad

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

Bekijk hieronder de pagina’s uit de Vriendin in week 25 van 2018. Onderaan de pagina’s staat de tekst uitgeschreven.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

 

Saskia (37) twijfelt over de lengte van haar haar. “Moet ik het korter knippen of juist langer laten groeien?”

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN!

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactiebericht op Facebook. Succes!

VISAGISTE ANGELIQUE
“Saskia vindt een lijntje rond haar ogen mooi, maar als je kleine, diepliggende ogen hebt, verkleint een lijntje alleen maar meer. Een tip is om je ooglid eerst in te kleuren met een champagnekleurige oogschaduw. Zo heb je een lichte basis die je ogen optisch vergroot. Hierna teken ik met een bruin oogpotlood een lijntje rond de ogen. Ik houd het potlood hierbij niet horizontaal, dan wordt het lijntje te dik, maar verticaal. Hierdoor wordt de lijn subtiel en staat hij dichter tegen de wimperrand. Ik vervaag de lijn met een grijsbruine oogschaduw. Deze kleur dep ik ook op de buitenste ooghoeken.”

“Weinig kleur gewend op je lippen? Gebruik dan een lipgloss in de kleur van je eigen lippen, dat maakt je look lekker sprankelend en verzorgd.”

SASKIA (37)
KINDEREN:
een dochter van 18
WERK: HR-adviseur
HOBBY’S: naar het strand gaan, skeeleren, wielrennen en lezen

KAPPER JOHAN

“Ik knip meer haar in het gezicht van Saskia. Het haar valt nu te lijzig. Een lok zorgt ervoor dat het haar speelser valt. Veel vrouwen hebben geen zin om hun hele haar te krullen met de krultang. Om het jezelf makkelijk te maken, kun je ook alleen de voorste plukken krullen met een paar klittenbandrollers. Voordat je de roller in de pluk rolt, spray je wat Tecni.art pli van L’Oréal Professionnel op de pluk. Dit geeft je haar net wat meer stevigheid en zorgt ervoor dat de krul goed blijft zitten. Zorg ervoor dat de puntjes van de pluk goed om de roller zitten. Rol dan de roller in je haar. Heb je haast? Houd dan de warme föhn even op de rollers en laat ze goed afkoelen voordat je ze er weer uithaalt.”

WAT VINDT SASKIA ERVAN?

“Ik heb het naar mijn zin gehad! Ik ben erg blij met mijn haar. De make-up was ook heel mooi. Thuis kreeg ik veel complimenten over mijn nieuwe look.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>