Vriendin’s Metamorfose: week 24 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Sam (31) vindt zichzelf een beetje flets. “Ik draag weinig make-up en de laatste tijd zie ik er moe uit. Ik wil graag tips hoe ik er frisser uit kan zien.”

Kapsalon Achterveld IJsselstein

Kapsalon Achterveld IJsselsteinKapsalon Achterveld IJsselsteinDameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

Sam (31) vindt zichzelf een beetje flets. “Ik draag weinig make-up en de laatste tijd zie ik er moe uit. Ik wil graag tips hoe ik er frisser uit kan zien.”

VISAGISTE ANGELIQUE

“Hoe je een vermoeide blik kunt verdoezelen? Gebruik een foundation in een tintje lichter dan je huidskleur. Ik verdeel de foundation in het midden van Sams gezicht en vervaag hem richting de haar- en kaaklijn. Ik dep concealer

in de binnenste ooghoeken om haar ogen er uitgerust uit te laten zien. Met een bronzer geef ik haar gezicht meer kleur. Die breng ik aan in de vorm van een 3 met een grote kwast: via het voorhoofd ga ik naar de jukbeenderen en ik eindig op de kaaklijn.”

SAM (31)
RELATIE:
woont samen met Luc (33)
WERK: sociaal pedagoog
HOBBY’S: paardrijden, wandelen, leuke dingen doen met vriendinnen en paaldansen

“Op Sams oogleden breng ik auberginekleurige oogschaduw aan, en metallic lichtroze in de binnenste ooghoek voor een fris contrast. Met vloeibare eyeliner teken ik eerst het vleugeltje net na de buitenste ooghoek. Daar vandaan trek ik de eyeliner door naar de bovenste wimperrand. Dit geeft een stoer effect. Om dat te versterken, kleur ik de binnenkant van de onderste wimperrand in met zwart oogpotlood.

De look maak ik af met een smokey roze matte liptint. Sam is een stoere meid, matte lippen maken haar nog stoerder.”

KAPSTER DENISE

“Sam wil iets heel anders met haar haarkleur. Aangezien ze een durfal is, kleur ik het paars. De aanzet donkerpaars, de punten en highlights lichter. Na het uitspoelen doe ik er een metallicpaarse spoeling over. Die maakt de kleuring net wat intenser en glanzender. Deze haarkleur is ideaal voor het festivalseizoen.”

Festivalkapsel 1: invlechten

“Ik verdeel het haar in twee plukken, die ik apart van elkaar invlecht. Ik trek de vlechten wat uit elkaar voor een nonchalant effect. De mooie paarse kleuren in Sams haar komen dankzij de vlechten nog mooier tot hun recht.”

Festivalkapsel 2: losse knot

“Allereerst krul ik het haar met een grove krultang. Dan verdeel ik het haar bovenop in een driehoek. Daar maak ik een staart van. De voorste plukken trek ik eruit en daarna maak ik van de staart een losse knot. De losse plukken draai ik om de knot heen en zet ik vast met schuifspeldjes.”

WAT VINDT SAM ERVAN?

“Mijn haarkleur vind ik echt fantastisch! Het maakt me een stuk ‘warmer’. Ook de mensen thuis vonden het supergaaf. Het stylen vind ik nog moeilijk, maar als ik er echt de tijd voor neem, lukt het wel. Ik vond het gaaf om mezelf een keer met wat meer make-up te zien. Ik heb goede tips gekregen over wat ik aan mijn vermoeide blik kan doen en hoe ik meer kleur in mijn gezicht kan krijgen. Ik heb in ieder geval een goede concealer aangeschaft. Dat is al heel wat voor mij.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>