Vriendin’s Metamorfose: week 22 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Karin (34) vindt meedoen aan de metamorfose een unieke kans. “Ik ben benieuwd hoe ik mijn make-up mooi en egaal kan aanbrengen.”

Kapper Zenderpark IJsselsteinKapper Zenderpark IJsselsteinKapper Zenderpark IJsselstein

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like de Facebookpagina en het winactiebericht van metamorfosekapper Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein. Op Vriendin.nl vind je de link.

Karin (34) vindt meedoen aan de metamorfose een unieke kans. “Ik ben benieuwd hoe ik mijn make-up mooi en egaal kan aanbrengen.”

VISAGISTE ANGELIQUE

“Karin is benieuwd hoe ze haar gezicht mooi egaal kan maken. Je voorkomt pigmentvlekjes op je gezicht door je elke dag, het hele jaar door, goed in te smeren met een crème met SPF. Ik breng op Karins gezicht de Matte clay foundation van The Body Shop aan om roodheid en pigmentvlekjes te camoufleren. Er zitten weinig irriterende stoffen in, deze kan ze met haar gevoelige huid dus gewoon gebruiken. De foundation breng ik met een sponsje deppend aan. Hierdoor blijft het de hele dag zitten en worden vlekjes goed gedekt.”

OOGSCHADUWLOOK MET MAAR TWEE PRODUCTEN

“Met een groen oogpotlood omlijst ik Karins ogen. De lijn vervaag ik. Hierna veeg ik een penseel over het potlood. Hiermee kleur ik de arcadeboog en buitenste ooghoek in. Ook dit vervaag ik. Op deze manier heb je alleen een oogpotlood en penseel nodig voor een mooie ooglook.”

KAPPER JOHAN

“Karins haarkleur is te egaal. Ik maak de kleur minder massief door het haar in een intense toffeekleur te kleuren. De punten krijgen een intens koperblonde kleur.

Daarbij benadrukken de highlights de koperen kleur en geven ze het haar meer body en structuur. Ook haar pony geef ik wat lichtere plukjes. Dan valt ’ie speelser en minder zwaar in haar gezicht.”
“Karin heeft veel slag van zichzelf. Door het haar te drogen met een diffuser benadruk ik die slag. Ik leg het haar in de diffuser waardoor de krul erin wordt geföhnd. Laat de diffuser het werk doen en ‘kneed’ geen krullen met je vingers. Zo krijg je de mooiste krullen.”

WAT VINDT KARIN ERVAN?

“Mijn haarkleur is mooi, superleuk om erachter te komen dat er een natuurlijke krul in mijn haar zit. Dat heb ik nooit geweten. Zulke mooie krullen als op de metamorfosedag heb ik nooit voor elkaar gekregen, maar die natuurlijke slag zie ik nu regelmatig terug in mijn haar. De tips van de styliste houd ik zeker in mijn achterhoofd. Zo weet ik nu dat kleurgebruik in kleding mijn ogen kan accentueren. De make-up was erg mooi. Ik was gelukkig niet al te zwaar opgemaakt. Ik heb meteen een groen en een bruin oogpotlood aangeschaft, dus ik ben goed op weg met make-up.

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>