Vriendin’s Metamorfose: week 19 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Marieke (30) is vorig jaar verhuisd en heeft sinds die drukke periode niet veel aan haar kapsel gedaan. “Ik wil graag een nieuwe coupe waarbij ik mijn haar ook makkelijk los kan dragen.”

Kapper-Lopik-Jon-Karelse-Intercoiffure Kapper-Lopik-Jon-Karelse-Intercoiffure

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“Wat make-up betreft is Marieke niet veel gewend. Het enige wat ze gebruikt, is blush, maar zonder foundation versterkt dit haar rode wangen alleen maar. Daarom breng ik eerst een vloeibare foundation aan. Die voelt prettig aan en versmelt mooi. Ik breng hem makkelijk en egaal aan met een spons, en vervaag hem vanuit de neus naar de wangen voor een natuurlijk effect. Omdat de foundation roodheden en vlekjes camoufl eert, komt een blush beter uit. Verder breng ik een concealer aan in de binnenste ooghoeken. Die poets ik uit naar het wenkbrauwbot. Zo wordt Mariekes oogopslag opgefrist en lijken haar ogen groter. Haar oogleden kleur ik in met een metallic oogschaduw. Een sprankelend voorjaarstintje.”

“Mariekes haar is in een lok geknipt. Een wenkbrauwgel houdt de wenkbrauwhaartjes mooi in model, ook als de lok eroverheen wrijft.”

MARIEKE (30)
RELATIE: getrouwd met Danny (34)
KIND: Fabiënne (3)
WERK: verzekeringsadviseur
HOBBY’S: shoppen en dagjes weg met het gezin
Marieke (30) is vorig jaar verhuisd en heeft sind die drukke periode niet veel aan haar kapsel gedaan. “Ik wil graag een nieuwe coupe waarbij ik mijn haar ook makkelijk los kan dragen.”

TIP!
“Komen je wimpers tegen het glas van je bril? Krul ze dan met een wimperkrultang.”

KAPPER JOHAN

“Veel van Mariekeshaar is op dezelfde lengte, waardoor het te massief wordt. Ik knip het op schouderlengte én ik knip veel laagjes. De korte lok in haar gezicht staat speels. Het haar geef ik meer blonde plukken, lekker zomers en fris.”

KAPSTER WANDA

How to: bouncy krullen
“Verdeel je haar in grove plukken. Draai elke pluk vanaf de punt naar buiten toe met een krultang. Dit laat je haar voller lijken. Als je het hele haar hebt gekruld, schud je met je handen de krullen wat losser.”

WAT VINDT MARIEKE ERVAN?

“Ik vond de metamorfosedag echt superleuk. Mijn haar is mooi, het lijkt nu veel voller, want het hangt niet meer zo slap langs mijn gezicht. Diezelfde dag nog heb ik een krultang gekocht. Het is me nog niet gelukt het zo mooi te krijgen als Wanda had gedaan, maar er zit wel verbetering in. Ook heb ik op Johans advies goede verzorgingsproducten gekocht voor mijn haar. De make-up was geweldig, ik ga inmiddels geen dag meer de deur uit zonder make-up. Dankjewel, Angelique!”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>