Vriendin’s Metamorfose: week 18 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Mariël (39) wil graag een andere look. “Maar ik weet niet zo goed wat voor make-up en haar het best bij mij past.”

Kapper Benschop Kapper Benschop Kapper Benschop

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“Ik accentueer Mariëls blauwe ogen door een bruinkoperen oogschaduw op haar oogleden te deppen. Voor iets meer pit trek ik met een eyeliner een streep langs de bovenste wimperrand. Omdat haar haar ook bruinkoperen plukjes heeft, is het leuk om deze kleur, naast haar ogen, terug te laten komen op de lippen en nagels. Door de make-uplook in dezelfde kleurtinten te houden, wordt het een mooi en rustig geheel. Ze heeft een smal gezicht, dus ik zet een zachtroze, glanzende blush in de breedte aan om Mariëls gezicht meer body te geven.”

Mariël (39)
RELATIE: woont samen met Patrick (48)
KINDEREN: Timmo (17), Muriël (15) en Amber (8)
WERK: verzorgende in een hospice
HOBBY’S: figureren, sporten en winkelen

Mariël (39) wil graag een andere look. “Maar ik weet niet zo goed wat voor make-up en haar het best bij mij past.”

KAPSTER WANDA

“Mahonie is de basiskleur van Mariël. Daardoorheen heb ik wat plukken opgelicht. Een koperen haarmasker geeft de plukken een vurige touch. Mariël heeft veel haar, dat zowel krullend als steil is, maar ook kroest. Ik knip meer lucht in de coupe door veel haar in te knippen. Hierdoor wordt het haar handelbaarder. Verder raad ik Mariël aan om het haar goed te verzorgen met een olie. Ik föhn het haar uit met de föhnborstel. Hierna breng ik het met wax warrig in model.”

WAT VINDT MARIËL ERVAN?

“Ik ben heerlijk in de watten gelegd. Mijn kapsel is dezelfde lengte gebleven. De haarkleur vind ik prachtig, hij maakt mijn gezicht zachter. Ook de highlights vind ik mooi. Mijn haar was die dag steil gemaakt, ik draag het meer krullend. Dat past beter bij mij. De kleding vond ik geweldig. Leuk, die felle kleur geel! De make-up was leuk. Ik heb de volgende dag veel gekocht van wat Angelique heeft gebruikt. Ik blijf oefenen om het net zo mooi te krijgen.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>