Vriendin’s Metamorfose: week 16 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: “Sanne Jocelyn (38) wilde al een tijd meedoen aan de metamorfose. “Ik vergeet mezelf nogal eens. Deze dag is een mooie kans om aan mijzelf te denken.”

Kapper NieuwegeinKapper NieuwegeinKapper NieuwegeinDameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“Sanne Jocelyn wil graag dat haar makeup niet uitloopt en de hele dag blijft zitten. Ik adviseer haar een matterende primer te gebruiken. Die verfijnt de poriën en zorgt dat make-up goed en lang blijft zitten. Verder gebruik ik een perzikkleurige concealer om blauwe adertjes rond haar ogen weg te werken.”

“Met een koperbruin metallic oogpotlood omlijst ik haar ogen. De lijn vervaag ik. Met een goudbruine oogschaduw kleur ik het ooglid in. Door deze bruintinten wordt haar blauwe oogkleur versterkt. Zelf draagt Sanne Jocelyn soms opvallende rode lippenstift. Ik kies juist een oudroze gloss. Dat is wat neutraler.”

SANNE JOCELYN (38)
RELATIE: getrouwd met Gilbert (45)
KINDEREN: Lotte Eva (9) en Rosemarijn (8)
WERK: leerkracht in het basisonderwijs en heeft haar eigen praktijk in speltherapie, rouw- en ziekteprocesbegeleiding
HOBBY’S: watersport, leuke dingen doen met het gezin, familie en vrienden, Ladies Circle, lekker eten, interieurcreaties maken en wandelen met de hond

KAPPER JOHAN

“Sanne Joycelyn heeft haar haar nog nooit gekleurd. Ik kleur het met een toffeekleurige spoeling. Die kleur ligt dicht bij haar eigen haarkleur en maakt het haar voller en glanzender. Door Smartbond aan de spoeling toe te voegen, een versterkend product, breekt het haar minder snel af. Door het haar goed te verzorgen, worden Sanne Jocelyns krullen weer mooi. Voor extra verzorging dep ik wat Discipline oléo-curl van Kérastase in het natte haar, een natuurlijke krulcrème. Ik laat het haar eerst aan de lucht drogen. Als het bijna droog is, style ik het met de diffuser. Zo wordt het zo min mogelijk blootgesteld aan hitte.”

WAT VINDT SANNE JOCELYN ERVAN?

“Ik ben blij dat ik nu mijn krullen kan laten stralen. De kleur is natuurlijk en mooi. Qua styling kan ik nu ook meer experimenteren met mijn haar omdat het goed is geknipt en dus mooier valt. Ik draag mijn haar nu vaker los met een klein clipje. Mijn omgeving reageerde enthousiast, ze vinden mijn haar net dat beetje extra hebben, precies wat mijn krullen nodig hadden. Na de metamorfose heb ik geen blauwe oogmake-up meer gedragen. Op advies van Angelique gebruik ik nu bruintinten. De kleding was totaal uit mijn comfortzone, leuk om te zien dat deze tint blauw me staat. Ik ga nog wat items shoppen in deze kleur.”

STYLINGTIP VAN KAPPER WANDA

“Aan de zijkant maak ik een zogenaamde outside-vlecht. Die vlecht ik door tot onder in haar nek en zet ik vast met een schuifspeldje. Hierna trek ik hem een beetje los, zodat hij voller is. Ik style het af door het haar in een nonchalante paardenstaart te doen.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>