Vriendin’s Metamorfose: week 14 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: “Miranda is benieuwd welke haarlengte goed bij haar past en hoe ze het leuk kan stylen”.

Kapsalon IJsselstein Clinckhoeff Kapsalon IJsselstein Clinckhoeff Kapsalon IJsselstein Clinckhoeff

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“Miranda wil graag een mooie, stralende huid. Met de juiste verzorging krijg je dit. Voor de huid rond haar ogen gebruik ik de Age perfect oogcrème van L’Oréal Paris. Deze heeft een metalen applicator die verkoelt en verfrist. Bewaar ’m in de koelkast voor een extra fris effect. Hierna breng ik een concealer kloppend met mijn ringvinger aan op de donkere kringen. Zo wordt Miranda’s blik fris en uitgerust. Qua oogschaduw gebruik ik een roze, glanzende tint op het ooglid en een paarse kleur in de arcadeboog. Verder trek ik een lijntje op het onderste ooglid met een donkerpaars oogpotlood. Zelf kiest Miranda voor een bruine kleur lippenstift, maar paars past goed bij deze make-uplook en het is een ideale voorjaarskleur.”

Miranda (44) is benieuwd welke haarlengte goed bij haar past en hoe ze het leuk kan stylen. “Verder hoor ik graag welke make-upkleuren ik het beste kan gebruiken.”

 

MIRANDA (44)
KINDEREN: Michelle (14) en Milo (9)
WERK: directiesecretaresse
HOBBY’S: buiten zijn (naar het strand gaan), wintersporten, kickfun (soort boksen), tennissen en yoga
“Deze kleur nagellak staat perfect bij de make-up en de kleding. De Treat love & color-lijn van Essie verzorgt je nagels en geeft ze een lenteachtig kleurtje.”

WAT VINDT MIRANDA ERVAN?

“Ik vond het een superdag. Ik voelde me net een model! Qua kleur is mijn haar niet veel veranderd, wel is mijn haar wat korter. Dit past beter bij mij. Voor de styling moet ik wel iets meer tijd uittrekken. Binnenkort als ik een feestje heb, ga ik er zeker even goed voor zitten. De kleding vond ik leuk en lekker kleurrijk, daar hou ik van. De make-up was ook erg mooi. Het was wel wat zwaarder aangezet dan ik in het dagelijkse leven zou doen.”

KAPPER JOHAN

“Ik knip Miranda’s haar af tot schouderlengte. Daarbij knip ik wat fi jne laagjes en een lange lok. Verder geef ik het haar een frisse kleur met blonde folies. De Color corrector kleur blond van L’Oréal Professionnel maakt het haar nog mooier blond en onttrekt het geel uit het haar.”

HOW TO: KRULLEN LANGER LATEN ZITTEN

Stap 1. “Om het haar te krullen, gebruik ik een krulset van Carmen. Allereerst verdeel ik het droge haar in plukken.”
Stap 2. “Ik draai de rollers stuk voor stuk naar binnen toe in. Voor ik de rollers indraai, vernevel ik de pluk met de Tecni.art pli van L’Oréal Professionnel. Deze verstevigt het haar en zorgt ervoor dat de krul beter blijft zitten. Ik laat de rollers er een half uurtje in zitten.”
Stap 3. “Nadat ik de rollers er weer uithaal, blaas ik met de föhn – op de zachtste stand – de krullen los en luchtig.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>