Vriendin’s Metamorfose: week 13 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: “Sharon wil er graag volwassener uitzien”.

Kapsalon IJsselstein Zonder Afspraak

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“Sharon wil er graag volwassener uitzien. Haar favoriete make-upkleur is roze, dus ik adviseer haar om juist matte, stoere kleuren te gebruiken. Die maken volwassen. Glanzende snoepkleurtjes maken jong. Voor haar ogen gebruik ik een matbruin oogschaduwpalet. Met deze tinten kan ze goed variëren. Ik omlijn haar ogen met bruin oogpotlood en fi xeer de lijn met matte, grijsbruine oogschaduw. Sharons arcadeboog zet ik aan met een iets donkerdere kleur.”

“Haar lippen stift ik koraalrood, dat maakt haar minder jeugdig en het oogt vrouwelijk en sprankelend. Verder lakt ze haar nagels vaak in pastelkleuren. Stoere kleuren als antraciet en donkergroen passen beter bij haar nieuwe look.”

SHARON (29)
Relatie: getrouwd met Emiel (35)
Kinderen: Niek (3) en Vera (7 maanden)
Werk: pedagogisch medewerker bij een kinderopvang
Hobby’s: knutselen, shoppen en lezen

Sharon (29) wordt altijd jonger geschat. “Dat is leuk, maar als moeder van twee kinderen wil ik als vrouw worden gezien en niet als meisje.”

KAPPER DENISE

“Ik kleur Sharons uitgroei in met een asgoudblonde kleur. Die heb ik doorgekamd in de lengtes van het haar. Ik knip vijftien centimeter van het haar af en in meer lagen rond haar gezicht. Qua styling verdeel ik het haar in grove plukken die ik krul. Om ervoor te zorgen dat de krullen blijven zitten, kun je het beste ondersteboven hangen en je handen door je haar schudden terwijl je haarlak in je haar sprayt. Zo krijgt je haar meer body, volume en stevigheid.”

KAPPER JOHAN

“Heb je een wat langer voorhoofd? Laat dan een paar plukjes als schuine lok voor je gezicht knippen.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>