Vriendin’s Metamorfose: week 11 – 2018

Gespot: artikel in de Vriendin

Jon Karelse Intercoiffure beautycoach: “Ik wil graag iets anders en ben erg benieuwd wat de professionals me zullen aanraden!”

Kapsalon IJsselstein Achterveld Jon Karelse Intercoiffure Blad Vriendin

Kapsalon IJsselstein Achterveld Jon Karelse Intercoiffure Vriendin

Kapsalon IJsselstein Achterveld Jon Karelse Intercoiffure Vriendin

 

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGIST ANGELIQUE

“Een bruin oogschaduwpalet is ideaal voor Milan. Ze heeft namelijk mooi bruin haar, waar bruine oogschaduwtinten goed bij staan. Haar ogen liggen diep, dus om die optisch meer naar voren te halen, gebruik ik glanzende oogschaduw. Een gouden tint dep ik op het ooglid, met donkerbruin trek ik een lijn onder de onderste wimperrand en op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken gebruik ik een champagnekleur.”

“Ik gebruik de Luminizer primer van L’Oréal Paris als highlighter op Milans jukbeenderen. Hierna dep ik wat nude lipstick op haar lippen. Dit geeft een egale ondergrond, waardoor de roze lipgloss beter uitkomt.”

MILAN (30) Relatie: getrouwd met Ivo (31) Kinderen: Sem (2) en Vince (4 maanden) Werk: verkoopster op de kinderafdeling van een meubelzaak Hobby’s: reizen, met het gezin leuke dingen doen, lezen, wandelen en films kijken.

KAPPER JOHAN

“Ik kleur Milans haar in een mokkablonde tint met tussendoor wat folies in honingblond. Hiermee creëer ik meer beweging in het haar. De lengte behoud ik, alleen knip ik meer laagjes en een schuine lok, waardoor het haar mooier langs haar gezicht valt.”

WAT VINDT MILAN ERVAN?

“Ik vond deze dag hartstikke leuk. Heerlijk, om zo in de watten te worden gelegd. Ik ben tevreden met mijn kapsel. Er is in de lengte niet veel af gegaan, maar er zijn wel meer laagjes geknipt. Ook de kleur is super: het is precies een tint die ik zelf ook zou kiezen. De kleding was helemaal wauw! Vooral de gele trui. Ik heb meteen ook zo’n soort trui gekocht. De make-up was net even anders dan ik zelf gewend ben. Leuk en mooi om te zien!”

HOW TO: EEN SIMPELE, MOOIE KRUL

“Föhn je haar met een smalle blaasmond en een ronde föhnborstel. Draai een pluk in de borstel terwijl je de warme föhn erop houdt. Voordat je de borstel uit je haar haalt, draai je hem een kwartslag, waarna je hem langzaam uit je haar draait. Zo krijg je meer krullen. Na het krullen blaas je je haar lekker los met de föhn. Dan zitten de krullen niet zo stijf in model.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>