<< Terug naar het nieuwsoverzicht

TAILOR’S: de Styling & Shaving lijn voor √©chte mannen!

Uniek zijn. Individualiteit. Niet willen aanpassen. Mannelijkheid. En dat allemaal met een onmiskenbare stijl.

Deze sleutelwoorden kwamen naar voren in 2015. Toen kwam een groep vrienden bij elkaar om na te denken over de uitgangspunten voor de ontwikkeling van een nieuwe verzorging- en stylinglijn voor échte mannen.

Tailors Styling Kapper IJsselstein Jon Karelse

Echt vakmanschap gecombineerd met passie, innovatie en de hoogste kwaliteit. Dat zijn kenmerken die je elke dag tegenkomt bij de kapsalons die met TAILOR‚ÄôS Styling en Shaving werken. Het zijn ook waarden die de moderne man van vandaag vertegenwoordigen. Bij de man die het belangrijk vindt dat hij een verzorgd uiterlijk heeft. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein werkt nu met TAILOR’S. Kom gerust langs om dit mooie product uit te proberen.

Tailormade – net als het handgemaakte pak uit een modeatelier. Zo is TAILOR’S ontwikkeld. Verzorgings- en stylingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de unieke behoeften van herenhaar en meer dan dat: ingredi√ęnten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit. Product- en merkontwerp die een modern, eigentijds gezicht geven aan de traditionele, eerlijke en ambachtelijke Barber-Shop-Style.

Tailors Shaving Kapper IJsselstein Jon Karelse Intercoiffure

De wereld van de TAILOR‚ÄôS producten maken op een onnavolgbare manier duidelijk dat als het TAILOR’S is, het iets voor √©chte mannen moet zijn!

Tailors Shaving Kapper IJsselstein Jon Karelse

Vacature

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf waar veel aandacht wordt besteed aan de opleiding? Wij hebben regelmatig een leuke vacature voor een Haarstylist(e) of een Haarstylist(e) Allround in een leuk en gezellig team. In de avonden verzorgen wij regelmatig extra trainingen om jou het vak zo goed mogelijk bij te brengen!

Voor meer informatie over solliciteren ga je naar de pagina vacatures. Voor vragen bel je 030-6881227 en vraag je naar Janske.