Intercoiffure

Altijd de laatste haartrend

Wereldwijd is Intercoiffure de meest toonaangevende kappersorganisatie. Intercoiffure International zetelt in Parijs van waaruit de Intercoiffure wereld wordt aangestuurd. Sinds vele jaren mag Intercoiffure Nederland zich rekenen tot de vooraanstaande Intercoiffure landen.

De in Nederland aangesloten Intercoiffure salons organiseren diverse keren per jaar shows, evenementen en cursussen die ervoor zorgen dat de hoge kwaliteitsgarantie bij Intercoiffure salons optimaal blijft. Het internationale karakter van Intercoiffure spoort Nederlandse Intercoiffure kappers aan de congressen over de hele wereld te bezoeken om helemaal up-to-date te zijn in mode en haarmode ontwikkeling.

Ook de medewerkers van Intercoiffure salons genieten volop mee van dit internationale karakter, zo vormt het “Young Intercoiffure team”, geselecteerd uit jonge Intercoiffure kappers, een inspiratiebron voor vele jonge, enthousiaste collega’s. Het Inter-art team van Intercoiffure is een artistic team, samengesteld uit Intercoiffure kappers die regelmatig shows, fotosessies en dergelijke voor veel collega’s verzorgt. Kortom Intercoiffure bruist van de haarmode en daarom bent u bij een Intercoiffure kapper altijd aan het juiste adres.

Website Intercoiffure >>