<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwegein | nieuwe richtlijnen en maatregelen

Kapsalon Nieuwegein Jon Karelse Intercoiffure ANKODe nieuwe en strengere maatregelen zorgen voor een aantal nieuwe richtlijnen bij Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein. Door het invoeren van deze nieuwe richtlijnen doen wij er alles aan om jou in een veilige omgeving te kunnen ontvangen en behandelen.
Wat zijn de nieuwe richtlijnen bij Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein?

* Registratieplicht van iedere bezoeker is verplicht.
* Bij klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of verlies van reuk of smaak, verzoeken wij je vriendelijk thuis te blijven en een nieuwe afspraak in te plannen over 3 weken.
* Heeft een gezinslid klachten? Blijf dan thuis en plan en nieuwe afspraak in over 3 weken.
* Wij verzoeken je de 1,5 meter afstand in stand te houden.
* Kom alleen naar de salon. Hier geldt alleen een uitzondering voor een kind (één ouder meenemen) of hulpbehoevende ouder.
* Desinfecteer jouw handen bij binnenkomst van de salon.
* Wij verzoeken jou vriendelijk zelf jouw jas op te hangen of jouw jas mee te nemen naar jouw stoel.
* Het dragen van mondkapjes is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien gewenst hebben wij deze in de salon voor jou klaarliggen.
* Kom niet te vroeg naar jouw afspraak i.v.m. de hoeveelheid toegestane mensen in de salon. Komt op tijd voor jouw afspraak.

Indien je vragen hebt over de Covid-19 maatregelen van Jon Karelse Intercoiffure, neem dan contact met ons op via 030-606 34 88. Wij kijken uit naar jouw komst!

Paul van der Tol
Directeur Jon Karelse Intercoiffure
Kapper Nieuwegein - Jon Karelse Nieuwegein

T. 030-606 34 88Facebook | Instagram