<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw: Kleurpakket @ Home [salon Nieuwegein]

Kleurpakket @ Home Jon Karelse Nieuwegein

Zoals bekend kunnen we je tot en met 6 april (en mogelijk langer) helaas niet in onze salon ontvangen voor een behandeling. We kunnen wel helpen om je haar gezond en shinend te houden. We hebben daarom het kleurpakket @ home bedacht.

Wat houdt het kleurpakket @ home in?

Je krijgt van ons een tasje mee met daarin kant en klaar jouw haarverf, een kwast, verfbakje, schort en nekkraagje ter bescherming van de kleding. Onder begeleiding van een instructiefilm, kun je daarna zelf thuis aan de slag met jouw haar! Uiteraard zijn highlights en balayage uitgesloten. Hiervoor ontvangen wij je graag t.z.t. weer in onze salon.

Kleurpakket @ home is € 24,50.

Wanneer te bestellen?

Vanaf maandag 30 maart is het mogelijk je aan te melden voor het kleurpakket @ home. Dit doe je door een mail te sturen naar info@jon-karelse.nl. Vermeld je naam en bij voorkeur of je een herhaling wilt van de laatst bij ons bekende kleuring. Vermeld hierbij ook of je een Olaplex behandeling wenst. Wij zullen er dan voor zorgen dat je tasje klaar staat, zodat het aantal wachtende mensen zo beperkt mogelijk blijft. Je kan je kleurpakket @ home op twee vaste dagen ophalen in de salon. Één van onze medewerkers zal voor je klaar staan!

Wanneer kan ik mijn kleurpakket @ home ophalen?

Iedere woensdag en zaterdag is er van 10.00 tot 13.00 uur de gelegenheid om je kleurpakket op te halen in onze salon te Hoogzandveld, Nieuwegein.

Kleurpakket @ Home Jon Karelse Nieuwegein

Je favoriete haarproduct bijna op? Geen stress! Kom op bovenstaande dagen langs in de salon en profiteer van 25% korting op alle haarproducten!*
*Zolang de voorraad strekt

Let op: Er kan tijdens deze openingstijden alleen met PIN betaald worden.

Uiteraard volgen wij de regels van het RIVM op. Er kan maar één persoon tegelijkertijd in de salon worden toegelaten en er geldt een onderlinge afstand van 1,5 meter.

De gezondheid van ons allen is het allerbelangrijkste. Samen komen we door deze moeilijke situatie heen.

Wij blijven je graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in deze periode, via deze website, Facebook en Instagram.

We hopen je snel weer te mogen ontvangen.

Paul van der Tol & Team Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein