<< Terug naar het nieuwsoverzicht

[Bekijk onze Bar-Bier filmproductie] Kom jij ons ‘Bar-Bier’ proeven? Gebotteld voor het 110 jarig jubileum!

Ons feestjaar is vandaag begonnen: 110 jaar Jon Karelse! Daar proosten wij graag met jou op! We hebben gelijk een leuke actie voor je. We hebben namelijk een eigen “Bar-Biertje” laten bottelen en die kan je komen proeven. Kans maken op één van de unieke jubileumpakketten met de flesjes “Bar-Bier”? Je krijgt er ’t originele Bar-Bier glas bij cadeau, zie de video. Hoe? Aan het eind van ’t filmpje zie je twee vlaggen. Raad welk woord er in spiegelbeeld staat op de rechtervlag. Onze tip: pauzeer ’t filmpje dan ff 🙂

De spelregels: laat onder deze video op deze Facebook pagina jouw reactie achter, like en deel vervolgens het videobericht en vergeet de pagina niet te liken, als je dat nog niet gedaan had 😉 Alvast bedankt!

Wij ontmoeten jou graag bij ons in één van de salons! Speciaal voor de heren: jullie krijgen een biertje mee na je knipbeurt en op de koopavonden en zaterdagmiddag schenken we een lekker Bar-Biertje voor je in tijdens een knipbeurt.

Wist jij dat Jon Karelse op 10 oktober 1906 begon met één kappersstoel? In 110 jaar is dit uitgegroeid tot de Jon Karelse Groep met drie vestigingen: in IJsselstein, Nieuwegein en Veenendaal. Vandaag proosten zelfs de achterachterkleinkinderen op hun betovergrootvader Jon Karelse.

Uit alle goede reacties trekken wij de winnaars en die maken wij over twee weken bekend. Graag tot ziens bij ons in de salon. Proost!

Met stijlvolle groet,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure

Tip: houd onze website in de gaten voor meer acties en nieuws of om online een afspraak te maken natuurlijk 🙂