<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: zal een pony mij staan?

Kapper IJsselstein Voorstraat

Kapper IJsselstein Voorstraat

Kapper IJsselstein Voorstraat

Visagiste Angelique: “Ik gebruik op Lindy’s gezicht een crème die in aanraking met de huid verandert in een tint met verzorging. De huid krijgt er een mooie, gezonde zonnegloed van. De crème is van Estée Lauder en is aan de prijs, maar hij is zuinig in gebruik en werkt top. Lindy vertelt dat ze voor haar ogen vaak lilatinten kiest. Voor Oud en Nieuw mag het best iets sprankelender. Dat doe ik met de Infallible eye paint van L’Oréal Paris: een crème-achtig product dat je met een kwastje makkelijk aanbrengt. Hierna kun je het met je vingertoppen vervagen. Ik breng de witte, glanzende kleur aan op haar binnenste ooghoeken en oogleden. De arcadeboog zet ik aan met een metallicgrijze tint. Ik vervaag het verloop goed met mijn vingertoppen.”

Lippen: van overdag tot ’s avonds. “Ik stift Lindy’s lippen allereerst koraalrood. Dit is een mooie kleur voor overdag. Voor ’s avonds breng ik hier overheen een roze kleur aan. Het roze valt lekker op, maar door de veilige basiskleur blijft de lipstick draagbaar en wordt het niet too much.”

KAPPER JOHAN

“Het is belangrijk om te weten welk kapsel bij jouw gezicht past. In eerste instantie wilde ik een pony knippen bij Lindy, maar dat stond haar toch minder goed dan een schuine lok. Die breekt de vorm van haar gezicht en verzacht de hoeken en lijnen van het kapsel. Ik kleur het haar in een koele blondtint om het meer diepte te geven. Highlights geven het een speels effect. Ik adviseer Lindy om L’Oréal Professionnel color corrector voor blond haar te gebruiken. Dit is een soort conditioner die pigmenten bevat die de warme, gele gloed uit het haar onttrekken. Ik föhn het haar lekker los voor een wild effect.”

WAT VINDT LINDY ERVAN?

“Het was leuk om even een dagje voor mezelf te hebben na de bevalling. Mijn haar valt uit zichzelf in een middenscheiding, waardoor de lok in twee kortere plukken aan de zijkanten wordt verdeeld. Dit vind ik wel leuk staan. Ik hou erg van kant en glitters, dus de kleding die de styliste voor mij had uitgekozen, vond ik geslaagd. Ook vond ik het fi jn om tips te krijgen over kleding die tot nu toe in de kast bleef hangen. Over het algemeen doe ik mijn make-up nog steeds op mijn ‘oude’ manier. Wel heb ik pas een matte lippenstift van M.A.C in een aardetint gekregen. Hier ben ik erg blij mee.”

OOK EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>