<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein winnaar van Kapsalon van het jaar verkiezing provincie Utrecht

Jon Karelse Intercoiffure in Nieuwegein heeft de Kapsalon van het jaar verkiezing gewonnen in de provincie Utrecht. Eigenaar Paul van der Tol: “Dankzij jou zijn wij tijdens de feestelijke Award uitreiking op 21 september 2015 uitgeroepen tot winnaar van de provincie Utrecht. Nadat wij eerder dit jaar al eerste in de gemeente Nieuwegein werden, was deze prijs wederom een geweldige verrassing.”

Foto v.l.n.r.: Ria van Rooijen, Giacomo Invernizzi en Paul van der Tol met zowel de Award van gemeentewinnaar als winnaar van de provincie Utrecht.

Paul van der Tol, eigenaar van Jon Karelse Intercoiffure, vindt dat zijn team een schitterende prestatie heeft geleverd: “Ons team is op deze wijze echt in het zonnetje gezet door onze klanten. Wij bedanken iedereen hartelijk voor het uitbrengen van zijn of haar stem. We zijn trots dat we eerste zijn geworden in de provincie Utrecht. Er is massaal gestemd op onze kapsalon via sms, e-mail en Facebook. Wij vinden het ook nog steeds fantastisch dat zoveel mensen hebben laten weten dat zij ons de leukste kapsalon van Nieuwegein vinden.”

Op onze Facebook pagina hebben we een paar foto’s geplaatst van de prijsuitreiking.

Wij vieren de hele maand oktober feest met 50% korting op alle producten van Kérastase en L’Oréal

Wij vieren de hele maand oktober feest om onze eerste plaats in de provincie te vieren. In samenwerking met Kérastase en L’Oréal kunnen wij jou niet minder dan 50% korting geven op alle producten tijdens de Kapsalon van het jaar Award Weken!

Achtergrondinformatie

Om eerste te worden in de provincie, werden zowel het aantal stemmen als de gemiddelde score per salon meegenomen. Voor de eindstand in de provincie Utrecht, kan je een kijkje nemen op de website van de organisatie.

Stichting Haarwensen

Ook dit jaar was Stichting Haarwensen als goed doel verbonden aan de verkiezing.

Paul van der Tol: “Elke stem op een kapsalon leverde geld op. Mede door de vele stemmen die er zijn uitgebracht kon er tijdens de Award Uitreiking aan Stichting Haarwensen een bedrag van €1.000 worden overhandigd. Bedankt nogmaals als je gestemd hebt op ons en sowieso bedankt dat je vertrouwen hebt in ons team. Graag tot ziens bij ons in de kapsalon!”

Met stijlvolle groet,

Het (winnende) team van Jon Karelse Intercoiffure