<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein winnaar Leukste Kapsalon van Nieuwegein

De leukste kapsalon van 2015 in Nieuwegein is Jon Karelse Intercoiffure geworden. Zij staken met kop en schouders boven alle genomineerde kapsalons in Nieuwegein uit tijdens de Kapsalon van het jaar verkiezing 2015.

Paul van der Tol en Giacomo Invernizzi, eigenaar en bedrijfsleider van Jon Karelse Intercoiffure, zijn trots op hun prijs: “Ons team is op deze wijze echt in het zonnetje gezet. Wij bedanken iedereen hartelijk voor het uitbrengen van hun stem. Er is massaal gestemd op onze kapsalon via sms, e-mail en Facebook. Wij vinden het fantastisch dat zoveel mensen hebben laten weten dat zij ons de leukste kapsalon van Nieuwegein vinden.”

Uit alle aangemelde stemmen heeft Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein twee winnaars getrokken. De heer Ummels uit Houten heeft een jaar lang gratis knippen gewonnen t.w.v. € 180,00. Mevrouw Kroskinski uit Nieuwegein gaat met de metamorfose naar huis t.w.v. € 150,00.

Stichting Haarwensen

Ook dit jaar was Stichting Haarwensen als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er werden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking aan Stichting Haarwensen zal worden overhandigd.

Wij zien u graag weer terug bij ons, in de leukste kapsalon van Nieuwegein!

Met stijlvolle groeten,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein