<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein bestaat 40 jaar!

🎈 Winkelcentrum Hoogzandveld bestaat 40 jaar en dat moet gevierd worden! Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein bestaat ook 40 jaar! 🎈

25% JUBILEUMKORTING OP ALLE PRODUCTEN

Het jubileum vieren wij graag met jou. De gehele maand april krijg je bij ons 25% korting op alle producten. Sla je slag en loop gerust eens binnen voor een goed advies!

Leuk om te vermelden vinden wij dat wij van alle winkels in uw vertrouwde winkelcentrum, nog de enige winkel zijn die 40 jaar geleden begon en waar nog steeds dezelfde mensen/ondernemers werken.

Wij zijn er trots op dat wij iedereen in de regio al zo lang van dienst mogen zijn, waaronder jou! Heel hartelijk dank daarvoor!

BEKIJK HIERONDER DE VIDEO MET 40 JAAR HISTORIE VAN WINKELCENTRUM HOOGZANDVELD!

Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein bestaat 40 jaar in 2019

Jubilerend winkelcentrum presenteert MAGIC CIRCUS in Nieuwegein

Na een voorbereiding van twee jaar is het gelukt om Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, naar Nieuwegein te halen. Van vrijdag 12 t/m woensdag 17 april, behalve op maandag, is er om 16:00 uur een voorstelling.

De intieme Magic Dome circustent verrijst direct naast het jubilerende winkelcentrum op het grasveld aan de Lupinestraat en Ratelaar. Magic Circus is een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Een feestelijk uitje voor het hele gezin!

Kapper in Nieuwegein Jon Karelse Intercoiffure bestaat 40 jaar Magic Circus Twist

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, een verrassend viervoetertje, een acrobaat die op de fles gaat en een serious battle met hoelahoeps. In 100 minuten raas je van de ene emotie naar de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken 🙂

Normaal gesproken treedt dit succesvolle circus uitsluitend op in de wijken van Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Utrecht en Amersfoort. Het is daarom uniek dat het jubilerende winkelcentrum dit feestelijke circus in Nieuwegein mag presenteren.

Wij wensen u veel plezier en voordeel in de maand april, rondom de feestelijkheden.

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Met stijlvolle groet,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein