<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Laurien (31) is benieuwd hoe ze smokey eyes kan maken en ook wil ze d’r haar graag wat voller hebben.

Gespot: De Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach in de Vriendin

Laurien is benieuwd hoe ze smokey eyes kan maken en ook wil ze d’r haar graag wat voller hebben.

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

Kapper IJsselstein Centrum

Kapper IJsselstein Centrum

Kapper IJsselstein Centrum

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

WINNEN!

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan nu onze Facebookpagina en het winactiebericht op onze timeline.

Laurien (31) is benieuwd hoe ze smokey eyes kan maken. “Ook wil ik mijn haar graag wat voller hebben.”

VISAGISTE ANGELIQUE

“Laurien gebruikt altijd zwarte eyeliner, maar dat is vrij hard in haar gezicht. Bruine smokey eyes maken haar gezicht zachter. Met een penseel met wat donkerbruine oogschaduw teken ik een driehoekje op het midden van het ooglid, met de punt omhoog. Ik vervaag het over het hele ooglid met een blendingkwast. Om haar ogen meer te laten spreken, omlijn ik ze met metallicbruin oogpotlood. Ten slotte breng ik een flinke laag mascara aan. Ik begin bij de wimperaanzet aan en breng het zigzaggend aan. Zo separeer ik de wimperhaartjes het best.”

LAURIEN (31)
RELATIE: woont samen met Yuri (36)
KIND: Luna (7)
WERK: parttime assistent-manager in een schoenenwinkel
HOBBY’S: uit eten gaan en elke maand naar het buitenland proberen te gaan om zo veel mogelijk herinneringen te maken

How to: zachte lippen

“Last van velletjes op je lippen? Scrub ze met een lipscrub. Deze, van Jeffree Star, heeft een aardbeiensmaakje. Maak je lippen eerst een beetje vochtig, breng dan een dun laagje met ronddraaiende bewegingen aan. Je kunt hem er daarna weer af likken. Doordat je met scrubben de bloedcirculatie in je lippen stimuleert, versterk je ook de natuurlijke kleur van je lippen. Verzorg je lippen hierna met een lippenbalsem.”

KAPSTER DENISE

“Ik knip Lauriens haar tot net iets boven haar schouders. Dit kapsel wordt ook wel de lob genoemd: de lange bob. Die is van voren iets langer dan van achteren. Ik knip het haar in luchtige lagen om haar natuurlijke slag te benadrukken, waardoor het voller oogt. Ik kleur het haar in een balayage. Dat is handig als je je haar niet telkens opnieuw wilt kleuren: het haar bovenop is namelijk je eigen haarkleur, de kleur wordt geleidelijk lichter naar onderen toe. Ik licht de onderkant eerst op, hierna doe ik er een karamelkleurige spoeling overheen.”

“Ik krul een paar grove plukken met de krultang. De punt krul ik niet mee. Hierdoor krijg je een beach wave-slag. Met mijn handen maak ik de krullen iets losser. Je kunt ze ook een beetje uitborstelen met een borstel gemaakt van echt haar. Zo’n borstel maakt je haar mooi glad en houdt het pluisvrij.”

WAT VINDT LAURIEN ERVAN?

“Denise heeft mijn haar precies gekleurd zoals ik het in gedachten had. Het lijkt nu ook veel voller. Ik heb goede make-uptips gekregen, maar ik ben er niet zo handig in, dus ik blijf oefenen. Stylist Esther had een lichtblauwe blouse voor me uitgekozen, een kleur die ik nooit draag. Maar ik vond het eigenlijk heel leuk staan en heb meteen wat lichtblauws aangeschaft. Ook heb ik de miskopen die ik had meegenomen inmiddels aangehad, na tips over hoe ik ze wél leuk kan dragen. Iedereen reageerde enthousiast op mijn metamorfose. Mijn dochter vindt het leuk dat we nu qua haarkleur meer op elkaar lijken.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>