<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach gespot in de Vriendin: Mirjam (50) wil weleens wat anders met haar haar. “Ik ga nooit naar de kapper. Het is heel droog en poreus, wat kan ik daaraan doen? Ook ben ik benieuwd hoe ik mijn ogen kan accentueren.”

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

Bekijk hieronder de pagina’s uit de Vriendin in week 37 van 2018. Onderaan de pagina’s staat de tekst uitgeschreven.

Droog-Haar-IJsselstein-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-37-van-2018-p-1-van-3
Droog-Haar-IJsselstein-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-37-van-2018-p-2-van-3
Droog-Haar-IJsselstein-Jon-Karelse-Intercoiffure-Blad-Vriendin-week-37-van-2018-p-3-van-3

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Mirjam (50) wil weleens wat anders met haar haar. “Ik ga nooit naar
de kapper. Het is heel droog en poreus, wat kan ik daaraan doen? Ook ben ik benieuwd hoe ik mijn ogen kan accentueren.”

“Mirjam heeft al een mooi Glam bronze GG cream van L’Oréal Paris versterkt haar teint en geeft een mooie bronzen finish. Omdat Mirjam graag een frisse blik wil, gebruik ik Age perfect renaissance cellulaire oogcrème van L’Oréal Paris. Een verzorgende oogcrème die haar blik verfrist door de oplichtende pigmenten. Een tip: bewaar de crème in de koelkast voor een extra verfrissend effect. Verder gebruik ik een bananenpoeder voor Mirjams gezicht.

Dit poeder geeft een semi-matte finish en heeft een warme ondertoon, waardoor haar bruine huid niet te grauw wordt. Daarnaast camoufleert het geel het blauw in haar gezicht, waardoor ze een frisse gloed krijgt. Ik gebruik een matte beige oogschaduw op het ooglid om roodheden en adertjes te verdoezelen.”

MIRJAM (50)
KINDEREN: twee, van 17 en 18
WERK: maatschappelijk werkster
HOBBY’S: met vrienden afspreken, fotografie, Netflix, lezen en wandelen met de hond

HOW TO: VOLLERE WIMPERS

“Trek met een bruin oogpotlood een lijn tegen de bovenste wimperrand, zo lijken je wimpers voller. Vervaag het lijntje met een kwast, hierdoor wordt de lijn niet te hard in je gezicht. Verder maakt een wimperserum je wimpers voller, langer en sterker. Ik ben fan van het wimperserum van Revitalash. Hij kost wat, maar werkt echt.”

KAPPER JOHAN

“Mirjams haar is erg droog. Een haarkleur pakt niet, omdat de haarschubben openstaan. Het is zaak om haar haar goed te verzorgen. De Résistance extensioniste-lijn van Kérastase maakt het haar sterker en zorgt ervoor dat het minder snel afbreekt.”

HOW TO: HAAR VOLLER LATEN LIJKEN

“Verdeel je haar op je kruin in een cirkel. Maak de pluk vast met een dun elastiekje. Zorg ervoor dat er nog wat plukken in het gezicht vallen. Duw het staartje naar voren waardoor het wat losser komt te zitten en je haar aan de voorkant bol komt te staan. Zet het staartje rommelig vast met speldjes. Een andere optie is om plukken haar met een ronde föhnborstel in te draaien. Draai de borstel in tegengestelde richting uit en modelleer je haar naar de zijkant. Op die manier valt je haar voller.”

WAT VINDT MIRJAM ERVAN?

“Het was een heerlijke dag. Aan mijn haar is niet zo veel veranderd. Het was te broos om te verven. Het is wel een stuk korter geknipt. Hierdoor ziet mijn haar er veel gezonder uit. De styliste was erg aardig. Ik kwam erachter dat ik al voor de goede kledingkleuren kies. Ik draag heel vaak een spijkerbroek, ook tijdens de shoot kreeg ik er eentje aan, maar dan wel anders gecombineerd. De kleur van de kobaltblauwe top vond ik prachtig, het jack zou ik niet zo snel aantrekken. De make-up was heel mooi en naturel. Dat past bij mij. Sinds de
metamorfosedag probeer ik wat meer aandacht te besteden aan mijn make-up, al blijft het lastig om het zelf te doen.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>