<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach gespot in de Vriendin: Linda (40) wil graag een nieuw kapsel en leren hoe ze haar wenkbrauwen kan inkleuren. “En ik verheug me op een heerlijke dag voor mezelf.”

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

Bekijk hieronder de pagina’s uit de Vriendin in week 32 van 2018. Onderaan de pagina’s staat de tekst uitgeschreven.

Nieuwe Kapper IJsselstein
Nieuwe Kapper IJsselstein
Nieuwe Kapper IJsselstein

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

WINNEN

Wil je elke maand kans maken op een haarstylingpakket van L’Oréal Professionnel en Kérastase t.w.v. € 100,-? Like dan onze Facebookpagina. Like en deel vervolgens de actieve winactie op Facebook. Succes!

Linda (40) wil graag een nieuw kapsel en leren hoe ze haar wenkbrauwen kan inkleuren. “En ik verheug me op een heerlijke dag voor mezelf.”

VISAGISTE ANGELIQUE

“Door Linda’s lichte huid zie je de schaduwen onder haar ogen goed. Met een concealer zet ik stipjes op de ‘blauwe’ gedeeltes. Die klop ik met mijn ringvinger in de huid, want die klopt zachter op de gevoelige huid rond de ogen dan mijn wijsvinger. Ik zet Linda’s binnenste ooghoeken en jukbeenderen aan met een roségouden highlighter. Op haar oogleden dep ik een zalmkleurige oogschaduw. Die versterkt haar groene ogen en de zwarte eyelinerlijn die ik trek, wordt ermee versterkt.”

LINDA (40)
RELATIE: met Arjo (47)
KINDEREN: Lisanne (19), Tobias (16), Janine (8) en Yara (6), en twee zoons van Arjo: Lucas (15) en Jasper (13)
WERK: apothekersassistente
HOBBY’S: koken en bakken, sporten (spinning en X-core) en naar de sauna en het theater gaan

“Linda vraagt zich af hoe ze haar wenkbrauwen mooi kan inkleuren. Je zou verwachten dat je ze in dezelfde kleur als je haar moet kleuren, maar dat is niet zo. Dat zou te druk worden in het gezicht. Ik geef Linda’s wenkbrauwen een subtiel kleurtje met een wenkbrauwgel met een gouden ondertoon. Die past bij haar rode haar. Allereerst strijk ik het teveel van de borstel af, daarna kam ik de borstel met de haargroei mee. Voor de uiteinden van de wenkbrauwen gebruik ik het puntje van de borstel.”

KAPPER JOHAN

“Bij Linda krijgt de haarkleur alle aandacht. Ik geef haar rode lokken een middenblonde koperkleur met daardoorheen highlights. De koperen spoeling maakt de highlights intens en dankzij het kleurverschil creëer ik meer beweging in het haar. Ik knip het in verschillende laagjes om meer lucht in het kapsel te brengen.

Linda heeft prachtige krullen, die ik met de diffuser accentueer. Wil je dit thuis doen, haal dan niet je vingers als een kam door je haar, want dan haal je de krul eruit. Houd de diffuser rustig op de krullen. Neem de tijd en wees niet te wild met je haar. Knijp wel voorzichtig wat wax in je krullen voor extra versteviging.”

WAT VINDT LINDA ERVAN

“Ik heb een heel gezellige dag gehad, echt een leuke ervaring. Ik kreeg veel lieve reacties op mijn nieuwe look van familie, vrienden en collega’s. Beide kapsels zijn totaal verschillend en vind ik erg geslaagd. De steile coupe vond vooral mijn vriend erg leuk. Ik heb mijn haar al een paar keer zelf steil gemaakt. Mijn kinderen zien me liever met krullen. De kleur vind ik echt super, ik krijg er veel complimenten over. De make-up heeft Angelique mooi gedaan. Ik ben blij met haar tips en probeer ze ook toe te passen. De highlighter, concealer, wenkbrauwgel en eyeliner heb ik aangeschaft. De groene blouse vond ik trouwens heel mooi. Helemaal mijn kleur!”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>