<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: “Corina wil graag een vrouwelijkere look”

Gespot: de Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach in de Vriendin.

“Corina wil graag een vrouwelijkere look”.

 

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“Corina wil graag een vrouwelijkere look. Ik dep een foundation in een tintje lichter dan haar eigen huidskleur op haar huid. Dit geeft haar een zachtere uitstraling. Net als een roze, glanzende blush. Corina heeft harde lijnen in haar gezicht door permanente make-up, zoals getatoeëerde wenkbrauwen en lijntjes rond haar ogen. Ik dep een beetje concealer op de lijntjes zodat ze minder opvallen. Haar ogen omlijn ik met een glanzend legergroen oogpotlood. Op de arcadeboog gebruik ik een petrolgroene oogschaduw, die ik vervaag voor een zacht geheel.”

CORINA (37)
RELATIE:
getrouwd met Jerry (42)
KINDEREN: Esmee (18), Joanne (14), Boycke (7) en Marcellino (6)
WERK: eigenaar van een fourwheeldrive-bedrijf
HOBBY’S: fourwheeldriverijden en naar de sauna gaan

Corina (37) heeft het de afgelopen twee jaar zwaar gehad. “Ik heb diverse rugoperaties ondergaan en ik ben veel afgevallen, dus ik wil mezelf verwennen met deze dag!”

HOW TO: VOLLERE LIPPEN

“Breng een lippenstift, lippotlood of lipgloss in de kleur van je lippen net boven je lip aan, op je contourlijn. Zo lijken je lippen voller.”

KAPPER JOHAN

“Ik kleur Corina’s haar koffi ebruin. Deze kleur ligt dicht bij haar eigen haarkleur. Voor een contrast kleur ik wat plukjes twee tinten lichter gecombineerd met wat koper.”

KRUINVRIJ

“Heb je een sterke kruin? Style hem de andere kant op dan je gewend bent. Je kruin valt vaak plat en slap. Door hem juist de andere kant op te stylen of föhnen, oogt je haar veel voller en valt je kruin minder op.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>