<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis parkeren bij Jon Karelse

In en om het centrum van IJsselstein is in 2013 betaald parkeren ingevoerd. Wij kunnen u nu niet meer de garantie geven dat wij voldoende gratis parkeerplaatsen voor u ter beschikking hebben. Nieuwe parkeerregels brengen met zich mee dat wij nog maar 7 parkeerplaatsen ter beschikking hebben. Voorheen waren dat er 10.

Als u met de auto naar onze salon komt dan zijn er meerdere mogelijkheden om uw auto binnen een straal van 150 meter te parkeren, te weten:

1 – Parkeerterrein Kronenburgplantsoen (naast NH Kerk)

2 – Achter onze zaak (4 plaatsen)

3 – Parkeergarage Eiteren

4 – Parkeerplaatsen Hazenveld

 

1. Parkeren Kronenburgplantsoen

Wanneer u gebruik wilt maken van een parkeerplaats op het Kronenburgplantsoen bij de NH Kerk, zie bovenstaande plattegrond, dan heeft u een parkeervergunning nodig. De gemeente IJsselstein heeft namelijk het vergunningparkeren ingevoerd in de binnenstad en omliggende wijken. Bij onze receptie kunt u een parkeerkaart vragen waarmee u vrij kunt parkeren op het Kronenburgplantsoen. Als u vertrekt dan levert u de parkeerkaart weer in bij de receptie. Wij denken met deze oplossing het ongemak bij u weggenomen te hebben.

2. Parkeerservice achter onze zaak

Achter onze zaak bevinden zich vier parkeerplaatsen, zie bovenstaande plattegrond. Daarvan kunt u gratis gebruik maken als u een lange behandeling bij ons heeft (langer dan 30 minuten). Als u het ongemakkelijk vindt om op deze plaatsen te parkeren, dan parkeren wij de auto kosteloos voor u. Ook hier geldt dat u een parkeerkaart bij onze receptie kunt afhalen en na vertrek weer inlevert.

3. Parkeergarage Eiteren

Vanaf de parkeergarage Eiteren wandelt u via de parkeergarage (A) en de NH Kerk zo naar onze salon (B). Op bovenstaande plattegrond ziet u de wandelroute.

Locatie: Eiteren 13, 3401 PS IJsselstein.

De kosten zijn € 1,25 per uur.
Er wordt per 4,5 minuten (€ 0,10) afgerekend.
Doorrijdhoogte: 2,00 meter.

Betaalmogelijkheden: muntgeld, briefgeld, PIN en chip.

4. Parkeerplaatsen Hazenveld

Ook kunt u parkeren op Hazenveld. Via de IJsselbrug wandelt u naar onze salon. De kosten zijn € 1,70 per uur.

Voor alle actuele parkeerinformatie, zie de website van de Gemeente IJsselstein bezoeken.

Wij vertrouwen erop u hiermee geïnformeerd te hebben over de gewijzigde parkeersituatie in de binnenstad van IJsselstein. Heeft u vragen? Neem gerust telefonisch – 030 688 12 27 – of per- e-mail contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

U kunt hier uw online afspraak maken >>

Met vriendelijke groet,

Team Jon Karelse Hair & Style