<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Andrea neemt afscheid van haar eeuwige paardenstaart

Beste kapper in IJsselstein

Visagiste Angelique: “Andrea gebruikt zelf blauwe en groene oogschaduw, maar bruintinten staan beter bij haar haarkleur. Ik gebruik een donkerbruine tint in de arcadeboog en goud in de binnenste ooghoeken. Dit maakt haar ogen nog blauwer. Omdat Andrea’s make-up neutraal is, gebruik ik een volumemascara om haar ogen meer te laten spreken.”

KAPPER JOHAN

Andrea heeft veel en heel zwaar haar, waardoor het gaat hangen. Ik knip meer lagen in de tussenlengtes van het haar, zo krijgt ze een luchtig kapsel mét volume. Het haar kleur ik goudkoperblond. Dit past mooi bij haar huidskleur en blauwe ogen. Een paar highlights met daaroverheen een kopercrème maakt de kleur intenser en mooier.”

Je haar mooi polijsten

“Voor ik het föhn, doe ik de L’incroyable blowdry van Kérastase in het haar. Dit is een hittebeschermer die versteviging biedt maar het haar nog wel restyleable maakt. Ik ga het haar van Andrea polijsten. Dit doe ik met een föhn en ronde föhnborstel, hierdoor wordt het haar mooi glad en glanzend. Ik verdeel het haar in plukken en draai een pluk om de ronde föhnborstel. Ik draai voorzichtig en langzaam de pluk uit de borstel terwijl ik er de warme föhn ophoud. Ik zet de föhn niet tegen de borstel aan, dit is beter voor het haar en de warme lucht verdeelt zo beter. Voor een slag houd ik de borstel even in het haar op het punt waar ik de slag wil. Voordat ik de borstel eruit haal, zet ik de föhn op de koele stand, zo blijft de slag beter zitten.”

WAT VINDT ANDREA ERVAN?

“Het was een geweldige dag. Ik heb van elke minuut genoten. Ik moest in eerste instantie lachen om de kleding die ik aankreeg, omdat het niet mijn smaak is. Maar ik moet zeggen… het stond wel heel leuk. Vooral het rode vest. Ook de make-up vond ik echt supermooi, mijn ogen komen met die bruintinten veel beter uit.”

OOK EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>