<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Genomineerd voor Kapsalon van het jaar 2016 [win één jaar lang gratis knippen!]

Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein is genomineerd voor de Kapsalon van het jaar verkiezing 2016! Stem op ons en win één jaar lang gratis knippen bij ons in de salon!

Vorig jaar wonnen wij dankzij u de Kapsalon van het jaar verkiezing in Nieuwegein én de provincie Utrecht! Dit jaar zijn wij wederom genomineerd! Mogen wij weer op uw stem rekenen?!

U kunt van 12 april t/m 31 mei stemmen waarbij u bovendien kans maakt op een heerlijk wellness arrangement voor 2 personen t.w.v. 63 euro. U kan 3 x stemmen: zowel met uw e-mailadres als via Facebook en sms (doen s.v.p!) zodat u meer kans maakt op een arrangement.

Als u na uw behandeling in de salon per sms stemt, krijgt u €2,00 korting en maakt u kans op 1 jaar lang gratis knippen in onze salon.

Wij hebben er zin in en hopen op uw stem. Graag tot ziens bij ons in de salon. Ook voor u willen wij de leukste kapsalon van Nieuwegein zijn en blijven!

Bekijk onze video!

 

STEMMEN

Stemmen kan op 3 manieren en u kunt voor elke manier 1 x uw stem uit brengen. U kunt dus 3 x stemmen op Jon Karelse Intercoiffure en 3 keer meer kans maken!

Stemmen per e-mail

Via onderstaande button brengt u gratis uw stem uit per e-mail.

Stemmen via Facebook

Naast een stem via e-mail kunt u ook via Facebook stemmen. Daarvoor volgt u dezelfde 1e stap als per e-mail en in het tweede scherm kiest u voor “Stemmen via Facebook”. Alvast bedankt als u uw stem (ook) via Facebook uitbrengt!

Stemmen per sms   

Dit kost u eenmalig €0,90 (exclusief de kosten van uw mobiele telefoon) en u krijgt vervolgens €2,00 korting van ons op uw behandeling tijdens de wedstrijdperiode van 12 april tot en met 31 mei 2016.

Als u na uw behandeling in de salon per sms stemt, krijgt u €2,00 korting en maakt u kans op 1 jaar lang gratis knippen in onze salon!

Let op: plaats een spatie tussen het woord VOTE en de SMS-code, zie hierboven.

Stemmen via SMS mag maximaal 1 keer per mobiel nummer. Ter bevestiging van uw stem ontvangt 1 SMS-bericht retour. De kosten hiervan bedragen eenmalig €0,60. Op vertoon van de bevestigings-sms die u ontvangt krijgt u €2,00 korting van ons op uw behandeling.

PRIJZEN

Als u stemt maakt u kans op:

– een wellness arrangement voor 2 personen t.w.v. € 63,- (aangeboden door de Kapsalon van het jaar verkiezing)

– een jaar lang gratis knippen t.w.v. € 180,- (aangeboden door Jon Karelse Intercoiffure)

LAAT ONS WETEN DAT U GESTEMD HEBT!

Maak bij ons bekend dat u per sms gestemd heeft als u dat niet doet na uw behandeling in de salon! Wij houden een lijst bij met alle stemmers en trekken daar de winnaar uit! U kunt de bevestigings-sms die u ontvangt aan ons laten zien of de e-mailbevestiging die u ontvangt uitprinten en bij ons inleveren. Zo maakt u 2 x kans op een jaar lang gratis knippen. U kunt ook via Facebook stemmen. Zo helpt u ons 3 x en maakt u 3 kans op een wellness arrangement!

Stichting Haarwensen 

Ook dit jaar is Stichting Haarwensen als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking aan Stichting Haarwensen overhandigd wordt. Nog een reden om ook uw vrienden op te roepen een stem uit te brengen op ons.

Alvast bedankt voor uw stem. Hopelijk wint u één van de prijzen. Laat u verrassen! Bij voorbaat dank voor uw stem en graag tot ziens in de salon. Succes met de wedstrijd!

Met stijlvolle groeten,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure