<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Eten in het wit 2019

Eten in ’t wit 2019: ben jij er ook weer bij?

eten in het wit ijsselstein

Wederom gaat Eten in ’t Wit plaatsvinden. Dit jaar op zaterdag 29 juni en ook deze editie vindt plaats op een uniek stukje historisch IJsselstein. Aanvang is vanaf 18:00 uur. Dineren begint om 19:00 uur.

​De tickets kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen (2-12 jaar). De eTickets bestel je via https://www.ticketkantoor.nl/shop/eteninwit2019. Zorg dat je snel bestelt. Er zijn slechts 500 tickets te koop dit jaar. Volg de Facebook pagina https://www.facebook.com/lionsijsselstein/ en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

​Lees de veelgestelde vragen over Eten in ’t Wit op http://www.lionsijsselstein.nl/faqeteninwit.

​Eten in ’t Wit wordt georganiseerd door Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard en heeft als beoogd doel om de samenleving van IJsselstein en omstreken met elkaar te verbinden en elkaar te helpen.

ijsselstein eten in het wit

Vacature

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf waar veel aandacht wordt besteed aan de opleiding? Wij hebben een leuke vacature voor een Haarstylist(e) of een Haarstylist(e) Allround in een leuk en gezellig team. In de avonden verzorgen wij regelmatig extra trainingen om jou het vak zo goed mogelijk bij te brengen!

Om te solliciteren vul je het vacatureformulier in. Voor vragen bel je 030-6881227 en vraag je naar Janske.