<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Denise Beekman winnaar Young Intercoiffure

Tijdens het eindejaarsdiner van Intercoiffure Nederland wanen we ons in een sprookjesachtig Winter Wonderland. De crème de la crème van het kappersvak is afgereisd naar Utrecht om het jaar gezamenlijk af te sluiten onder het genot van een heerlijk driegangendiner. Het diner wordt omlijst door een feestelijke sfeer en zachte jazzmuziek, met als kers op de taart de eindpresentatie van Young Intercoiffure. Ad Peters, president van Intercoiffure Nederland praat de avond aan elkaar en blikt terug op een mooi en succesvol 2016.

Denise Beekman (links), winnaar Young Intercoiffure | Jon Karelse Intercoiffure

De jonge talenten van Young Intercoiffure laten ieder hun visie zien op de haartrends voor 2017. De kapsels zijn uiteenlopend van lang haar met veel structuur tot korte kapsels met opvallende kleuren. Denise Beekman van Jon Karelse Intercoiffure in IJsselstein gaat er met de hoofdprijs vandoor. Onder luid applaus neemt ze dolblij haar prijs in ontvangst.

Eindejaarsdiner van Intercoiffure Nederland met Denise Beekman als winnaar Young Intercoiffure | Jon Karelse Intercoiffure