Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein

28 maart 2020

Kleurpakket @ Home Jon Karelse Nieuwegein

Zoals bekend kunnen we je tot en met 6 april (en mogelijk langer) helaas niet in onze salon ontvangen voor een behandeling. We kunnen wel helpen om je haar gezond en shinend te houden. We hebben daarom het kleurpakket @ home bedacht.

Wat houdt het kleurpakket @ home in?

Je krijgt van ons een tasje mee met daarin kant en klaar jouw haarverf, een kwast, verfbakje, schort en nekkraagje ter bescherming van de kleding. Onder begeleiding van een instructiefilm, kun je daarna zelf thuis aan de slag met jouw haar! Uiteraard zijn highlights en balayage uitgesloten. Hiervoor ontvangen wij je graag t.z.t. weer in onze salon.

Kleurpakket @ home is € 24,50.

Wanneer te bestellen?

Vanaf maandag 30 maart is het mogelijk je aan te melden voor het kleurpakket @ home. Dit doe je door een mail te sturen naar info@jon-karelse.nl. Vermeld je naam en bij voorkeur of je een herhaling wilt van de laatst bij ons bekende kleuring. Vermeld hierbij ook of je een Olaplex behandeling wenst. Wij zullen er dan voor zorgen dat je tasje klaar staat, zodat het aantal wachtende mensen zo beperkt mogelijk blijft. Je kan je kleurpakket @ home op twee vaste dagen ophalen in de salon. Één van onze medewerkers zal voor je klaar staan!

Wanneer kan ik mijn kleurpakket @ home ophalen?

Iedere woensdag en zaterdag is er van 10.00 tot 13.00 uur de gelegenheid om je kleurpakket op te halen in onze salon te Hoogzandveld, Nieuwegein.

Kleurpakket @ Home Jon Karelse Nieuwegein

Je favoriete haarproduct bijna op? Geen stress! Kom op bovenstaande dagen langs in de salon en profiteer van 25% korting op alle haarproducten!*
*Zolang de voorraad strekt

Let op: Er kan tijdens deze openingstijden alleen met PIN betaald worden.

Uiteraard volgen wij de regels van het RIVM op. Er kan maar één persoon tegelijkertijd in de salon worden toegelaten en er geldt een onderlinge afstand van 1,5 meter.

De gezondheid van ons allen is het allerbelangrijkste. Samen komen we door deze moeilijke situatie heen.

Wij blijven je graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in deze periode, via deze website, Facebook en Instagram.

We hopen je snel weer te mogen ontvangen.

Paul van der Tol & Team Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein

– – – – – – – – – –

21 maart 2020

De ontwikkelingen rond het Corona virus houdt ons allemaal in de greep. De afgelopen week hebben wij onze veiligheidsmaatregelen conform RIVM richtlijnen aangescherpt om onze klanten nog te kunnen bedienen. Echter, dit virus kan alleen bestreden worden als we er samen voor zorgen dat deze maatregelen ook nauwkeurig gevolgd worden.

Vanuit dit oogpunt is daarom besloten om onze salon vanaf zaterdag 21 maart 2020, vanaf 13.00 uur te sluiten. De salon zal tot en met 6 april 2020 zijn gesloten en afhankelijk van informatie vanuit het RIVM mogelijk nog langer.

Uiteraard houden wij onze klanten op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze tijdelijke situatie via onze nieuwsbrief, de website, onze Facebook pagina en Instagram.

De gezondheid van ons allen is het allerbelangrijkste en samen komen we deze moeilijke situatie door.

We hopen u snel weer te mogen ontvangen,

Paul van der Tol & Team Jon Karelse Intercoiffure Nieuwegein
Hieronder kunt u t.z.t. uw afspraak weer maken.

4.6

From 9 Reviews

Vacature

We hebben een vacature, dus ben je op zoek naar een professioneel (stage)bedrijf waar veel aandacht wordt besteed aan de opleiding? Wij hebben een leuke vacature voor een Haarstylist(e) of een Haarstylist(e) Allround of een Junior Kapper BBL of BOL in ons leuke en gezellige team in IJsselstein en Nieuwegein. In de avonden verzorgen wij regelmatig extra trainingen om jou het vak zo goed mogelijk bij te brengen!Routebeschrijving

Hoog Zandveld 34-36
3434 EE Nieuwegein

Tel. 030 606 3488

Openingstijden

Maandag
van 11.00 tot 17.45 uur

Dinsdag
van 8.30 tot 17.45 uur

Woensdag
van 8.30 tot 17.45 uur

Donderdag
van 8.30 tot 17.45 uur

Vrijdag
van 8.30 tot 20.00 uur

Zaterdag
van 8.00 tot 15.30 uur