<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Tamara krijgt een honingblonde coupe!

Dameskapper IJsselstein

Visagiste Angelique: “Tamara wil een mooie, egale huid zonder een maskereffect. De Glam beige healthy glow foundation van L’Oréal Paris geeft een natuurlijke finishing touch en voelt licht en luchtig aan. Zelf gebruikt Tamara bruintinten op haar ogen, maar paars staat haar ook goed. Het  laat haar groene ogen nog beter uitkomen. In de arcadeboog gebruik ik een donkerpaarse oogschaduw en in de binnenste ooghoeken lila. Ik breng een nudetint aan op het wenkbrauwbot en dat vervaag ik naar de arcadeboog voor een neutraal effect. Haar ogen omlijn ik met grijs oogpotlood. Dit staat zachter dan een zwarte lijn.”

DE JUISTE KLEUR

“Veel vrouwen vinden het moeilijk om de juiste kleur lipstick te vinden. De kleur hangt nauw samen met de kleur van je kleding en de rest van je make-up. Heb je drukke kleuren in je kleding of heftige oogmakeup? Ga dan voor een nudetint lipstick. Warm roze doet het goed bij bruintinten in kleding en makeup. En koel roze staat mooi bij auberginekleurige make-up en kleding met bloemenprints.”

Tip! Maak je favoriete matte lipstick net even anders door er gloss overheen aan te brengen.

KAPPER JOHAN

“Ik kleur Tamara’s haar honingblond met highlights in de lok. Het is kort genoeg, maar de zijkanten zijn erg dik en vol. Die snijd ik met de schaar, waardoor ze mooier en zachter in haar gezicht vallen. Ik föhn het haar glad en ‘rond’ met een föhnborstel. Tenslotte fixeer ik het met Infinium Pure van L’Oréal professionnel.”

OOK EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>