<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Sandy krijgt meer volume in haar haar

Dameskapper in Nieuwegein

Visagiste Angelique: “Sandy vraagt zich af wat voor make-up ze kan dragen op haar bruiloft. Zelf ben ik fan van een natuurlijke look met glans. Eerst gebruik ik een BB-crème om de rode gloed uit de huid te halen. Hierna breng ik een concealer aan onder de ogen, dit geeft een frisse blik. Met mijn vingers klop ik de concealer in de huid voor een natuurlijk resultaat. Haar gezicht poeder ik af met een fixerend en matterend poeder. De ogen houd ik neutraal met een bruine oogschaduw en wat mascara. Een nude nagellak is ook mooi bij bruiden: ik breng eerst een dun laagje nagellak aan. Als het laagje droog is, doe ik er een dikkere laag overheen. Zo wordt de nagel niet streperig gedekt, maar mooi egaal.”

HIGHLIGHTEN ALS EEN PRO

“Een highlighter geeft je een frisse look. De delen waar je de highlighter op aanbrengt, komen optisch naar voren. Je kunt de highlighter aanbrengen op je wenkbrauwbot, cupidoboog, jukbeenderen en in je binnenste ooghoek. Een highlighter heb je in crème- en poedervariant. Een crème is iets transparanter qua resultaat waardoor hij natuurlijker oogt. Ook is hij makkelijker te blenden. Een poeder is fijn voor een vettere huid. Een highlightpalette is ideaal: je kunt de kleuren mixen zodat ze goed aansluiten op jouw huidskleur.”

KAPPER JOHAN

“Om Sandy’s haar voller te laten lijken, knip ik de pluk van de bakkebaarden een stuk korter in een punt en sluit de andere lagen van het haar hierop aan. Dit staat niet alleen pittig, maar maakt vooral de zijkanten van het haar een stuk voller.”

“De aanzet van het haar kleur ik in een koelbruine tint, de lokken in een karameltint. De combinatie van koele en warme kleuren staat goed bij Sandy’s ogen. Bovendien laat de donkere inkijk het haar voller lijken. Voordat ik het haar föhn, doe ik de mousse Densifique van Kérastase in het haar. Die zet het fijne haar iets uit.”

WAT VINDT SANDY ERVAN?

“Ik vind mijn haarkleur mooi. Nu het donkerder is, oogt het voller. Ik ga het volumeproduct van Kérastase, dat de kapper me aanraadde, ook nog eens uitproberen. Qua make-up heb ik goede tips gehad om me zo natuurlijk mogelijk op te maken. Ik heb er al een paar keer thuis mee geëxperimenteerd en dat lukte best goed. Mijn familie vindt de metamorfose geslaagd, en dat vind ik zelf ook. Het is gelukkig geen extreme verandering.”

OOK EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>