<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Barbara (45) vindt het leuk om gericht advies over haar make-up te krijgen en wil weleens uit haar comfortzone worden gehaald. “Ik ben vooral benieuwd hoe ik mijn gezicht meer kan laten spreken.”

Gespot: De Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach in de Vriendin

Barbara (45) vindt het leuk om gericht advies over haar make-up te krijgen en wil weleens uit haar comfortzone worden gehaald. “Ik ben vooral benieuwd hoe ik mijn gezicht meer kan laten spreken.”

herenkapper IJsselsteinherenkapper IJsselsteinherenkapper IJsselstein

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

DE VOLLEDIGE TEKST VAN HET ARTIKEL LEES JE HIERONDER

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laten zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“Barbara wil graag een sprankelend gezicht en fijne lijntjes verdoezelen. Ze kan daarvoor het Age perfect-serum van L’Oréal Paris gebruiken. Dat heeft een mooie, subtiele glinstering en vult fijne lijntjes op. Om haar ogen groter te doen lijken en meer te laten spreken, dep ik een huidkleurige oogschaduw op haar oogleden. Tegen de arcadeboog zet ik
een grijsbruine tint aan; zo camoufleer je hangende oogleden.”

“Heb je last van rode plekjes op je gezicht? Gebruik dan de Matte clay concealer van The Body Shop. Deze camoufleert alle oneffenheden op een natuurlijke manier.”

BARBARA (45)
RELATIE: getrouwd met Ben (46)
KINDEREN: tweeling Timo en Noa (12)
WERK: leerplichtambtenaar
HOBBY’S: uit eten gaan, sporten en naar de bioscoop en het theater gaan

KAPPER JOHAN

“Ik kleur Barbara’s haar parelmoergoud. De highlights zorgen voor een fris geheel. Ik laat de haarlengte zoals ’ie is, maar door bovenop lagen te knippen, krijgt het haar meer lucht. De punten föhn ik met een ronde föhnborstel naar buiten. Na het in model föhnen, ‘wapper’ ik het haar met de föhn op de snelste stand los. Dit zorgt ervoor dat het mooi natuurlijk in model valt.”

TRUCJE MET DE TANG

“Door je wimpers te krullen met een wimpertang ‘open’ je je ogen en verfris je je blik. Zo gepiept en het resultaat is prachtig.”

WAT VINDT BARBARA ERVAN?

“Toen ik thuiskwam na de metamorfosedag kreeg ik veel enthousiaste reacties. Opvallend was dat iedereen zei dat rood me zo mooi staat. Een kleur die ik voorheen niet snel droeg, maar nu trek ik geregeld iets roods aan. De tint van mijn haar vind ik ook mooi. Stijlvol. Het zelf stylen blijft alleen nog een beetje lastig. Verder vond ik het fijn dat de visagiste natuurlijke tinten gebruikte; hierdoor bleef mijn look subtiel en natuurlijk.”

OOK MEEDOEN?

Geef je op voor de Vriendinmetamorfose via Vriendin.nl.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>