Het intranet is een digitale omgeving van de Jon Karelse Groep. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet u eerst inloggen. Alleen partners van de Jon Karelse Groep kunnen hier inloggen.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Vacature Topstylist(e)

Vacature Topstylist(e)

Functieomschrijving

Ben jij die spontane, klantgerichte topstylist(e) en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan bieden wij jou een werkplek in een leuk en gezellig team. Wij verzorgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat je op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen in het kappersvak.

Bedrijfsomschrijving

Onze kapsalon is al 110 jaar een begrip in de wijde omgeving. En niet voor niets. Jon Karelse Intercoiffure volgt als eerste de allerlaatste trends in de dames- en herenhaarmode. Ons enthousiaste team van vakbekwame kappers zorgt er bovendien voor dat het haar in een perfecte conditie wordt gehouden. Dames, heren en kinderen zijn bij ons dan ook meer dan welkom.

Opleidingseisen

Je hebt een afgeronde hair stylist opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als topstylist. Daarnaast ben je een sterke teamplayer. Je bent bereid in de avonduren en op zaterdag te werken.

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
 

cforms contact form by delicious:days