Ambitie

Kappers: dat is wat wij zijn. Al meer dan 100 jaar. Wij streven er altijd naar om die éne look te creëren die het beste bij uw wensen en lifestyle past.

Onze kapsalons zijn een begrip in de wijde omgeving. En niet voor niets. Jon Karelse Intercoiffure volgt als eerste de allerlaatste trends in de dames- en herenhaarmode.

Ons enthousiaste team van vakbekwame kappers zorgt er bovendien voor dat uw haar in een perfecte conditie wordt gehouden. Dames, heren en kinderen zijn bij ons dan ook meer dan welkom. In onze salon in IJsselstein kunt u bovendien genieten van een weldadige behandeling in onze schoonheidssalon. Voor een uitgebreid kleur- en make-up advies kunt u ook terecht in de salon in Veenendaal.

Kortom: bij ons is uw haar en uw uiterlijke schoonheid in goede handen. Wij hopen u binnenkort in één van onze salons te mogen begroeten.

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends en technieken in haarmode, volgen onze stylisten regelmatig workshops bij bekende kapperstrainers en reizen zij af naar grote internationale shows.

De ervaring en kennis die zij tijdens deze shows opdoen, wordt gebruikt voor onze eigen opleiding binnen de Jon Karelse Academie. Zo blijven wij gefocust op de internationale mode en kunnen u altijd over de laatste trends adviseren.

Op de Jon Karelse Academie worden leerlingen en stylisten opgeleid in samenwerking met het ROC. Wij geven les aan kleine groepen en alleen aan zeer gemotiveerde leerlingen en stylisten. De stylisten komen op deze manier ook weer in aanraking met de allernieuwste technieken. Heb je interesse en wil je ook worden opgeleid op de Jon Karelse Academie? Laat je dan informeren bij onze receptie.

Jon Karelse Academie is een uniek begrip in de kapperswereld: een opleiding op het hoogste niveau!