Het intranet is een digitale omgeving van de Jon Karelse Groep. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet u eerst inloggen. Alleen partners van de Jon Karelse Groep kunnen hier inloggen.

110 Jaar

Jon Karelse Intercoiffure: al ruim 110 jaar een begrip in de regio

Ons feestjaar 2016 is op 10 oktober 2016 begonnen: 110 jaar Jon Karelse! Daar proosten wij graag met jou op! We hebben gelijk een leuke actie voor je. We hebben namelijk een eigen “Bar-Biertje” laten bottelen en die kan je komen proeven. Kans maken op één van de unieke jubileumpakketten met de flesjes “Bar-Bier”? Je krijgt er ‘t originele Bar-Bier glas bij cadeau, zie de video op onze Facebook pagina. Hoe? Aan het eind van ‘t filmpje zie je twee vlaggen. Raad welk woord er in spiegelbeeld staat op de rechtervlag. Onze tip: pauzeer ‘t filmpje dan ff :-)

De spelregels: laat jouw reactie onder de video op de Facebook pagina achter, like en deel vervolgens dit bericht en vergeet onze pagina niet te liken, als je dat nog niet gedaan had ;-) Alvast bedankt!

Wij ontmoeten jou graag bij ons in de damessalon of de Barbershop! Speciaal voor de heren: jullie krijgen een biertje mee na je knipbeurt en op de koopavonden en zaterdagmiddag schenken we een lekker Bar-Biertje voor je in tijdens een knipbeurt in de Barbershop.

Wist jij dat Jon Karelse op 10 oktober 1906 begon met één kappersstoel? In 110 jaar is dit uitgegroeid tot de Jon Karelse Groep met drie vestigingen: in IJsselstein, Nieuwegein en Veenendaal. Vandaag proosten zelfs de achterachterkleinkinderen op hun betovergrootvader Jon Karelse.

Uit alle goede reacties trekken wij de winnaars en die maken wij over twee weken bekend. Graag tot ziens bij ons in de damessalon of de Barbershop. Proost!

Met stijlvolle groet,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure

Tip: houd deze website in de gaten voor meer acties en nieuws of om online een afspraak te maken natuurlijk :-)

 

Het 100 jarig jubileum
In 2006 vierde Jon Karelse Intercoiffure zijn 100-jarig bestaan. Toen schreven wij dat in die eeuw “groot” zijn geworden door veel tijd en geld te investeren in het trainen en opleiden van talent. Dat blijven we doen. En in dat jubileumjaar zijn we zelfs gestart met het trainen en opleiden van jonge mensen over de grens. Vanwege ons eeuwfeest hebben we toen namelijk een opleiding voor kappers en schoonheidsspecialisten in Roemenië geadopteerd, Studia College in Targa-Mures.