<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Jon Karelse Intercoiffure Beautycoach: Saskia ruilde haar blonde lokken in voor een stoere koperen coupe

Kapper in IJsselstein

Kapper in IJsselstein

Kapper in IJsselstein

Het team van Johan Karelse en visagiste Angelique Doppenberg laat zien hoe je het mooiste uit jezelf haalt. Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein is een begrip in de wijde omgeving. En dat is niet voor niets: de vakbekwame kappers zorgen al jarenlang voor haar dat in perfecte conditie verkeert.

VISAGISTE ANGELIQUE

“Saskia wil zich makkelijk en snel kunnen opmaken. Dat kan met producten die voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Zo gebruik ik een bronzer als blush én oogschaduw. Ik dep hem op Saskia’s oogleden, stip een champagnetint oogschaduw in de binnenste ooghoeken en breng een roodbruine tint aan in de buitenste ooghoeken. Roodbruine tinten maken haar ogen nog blauwer! Door een rode haar kleur zie je rode plekjes in het gezicht wat sneller, dus ik heb Saskia’s huid mooi egaal gemaakt met foundation. Verder gebruik ik de bronzer als blush om wat sprankeling in haar gezicht te brengen.”

KAPPER JOHAN

“Ik pak uit qua haarkleur: Saskia heeft een mooie blanke huid en blauwe ogen, daar past een donker-koperen haarkleur bij. De punten maak ik intens koper met lowlights. Ik style het haar met de Wild stylers 60’s babe savage panache van L’Oréal Professionnel. Dit is een poederlak die het haar meer volume geeft. Even schudden en dan op droog haar sprayen om het haar te liften en meer textuur te geven. Ik kneed het haar om het een beetje wild in model te brengen.”

WAT VINDT SASKIA ERVAN?

“Best heftig, de kleur van mijn haar, maar ik schrok er niet van. Mijn ogen lijken er nog blauwer door, heel mooi! Verder heeft Johan tips gegeven over producten die ik kan gebruiken voor mijn haar en hoe ik het ’t beste kan stylen. Grappig is dat ik het liefst zwarte kleding draag, maar nu kreeg ik felle kleuren aan. Leuk om te zien wat dat met je doet. De make-up was rustig gehouden door mijn haarkleur en kleding. Dat was ook fijn.”

OOK EEN METAMORFOSE?

En, wat vinden jullie? Is de metamorfose geslaagd? Wil je er ook één? Maak dan een afspraak online en kom gezellig langs bij de leukste kapper!

Dameskapper IJsselstein afspraak maken

Bekijk meer metamorfoses >>